Sia Chilli Fest 2024: Εσείς πόσο αντέχετε τα καυτερά;

Sia Chilli Fest 2024: Εσείς πόσο αντέχετε τα καυτερά;

Φαγητό, ποτό, διασκέδαση και.. τσίλι διαγωνισμοί μας περιμένουν!

Σημειώστε τα ημερολόγιά σας για τις 9 Νοεμβρίου και ετοιμαστείτε για μια πικάντικη, γεμάτη διασκέδαση μέρα στο Sia Chilli Fest 2024.
Ζήστε μια αξέχαστη εμπειρία γεμάτη με φλογερές γεύσεις, δροσιστικά ποτά και φοβερά vibes!

Στο φεστιβάλ θα βρίσκεται  ο Johnny pep, ο πρεσβευτής του Hot Chilli, θα είναι εκεί με την χαρακτηριστική πικάντικη ενέργεια του, ενώ η διοργάνωση μας συστήνει να δροσιστούμε με παγωμένη μπύρα και νόστιμα κοκτέιλ, αφού τα συνδυάσουμε με το λαχταριστό φαγητό που θα υπάρχει διαθέσιμο όλες τις ώρες του φεστιβάλ. Η εκδήλωση θα πλαισιώνεται φυσικά από εορταστικά beats του DJ που θα μας  κρατούν σε grooving state διαρκώς!

chilli fest

Από το φεστιβάλ δεν θα μπορούσε επίσης να λείψει ο διαγωνισμός τσίλι! Νομίζετε ότι μπορείτε να αντέξετε τα καυτερά; Δοκιμάστε την ανοχή σας στα μπαχαρικά στον θρυλικό διαγωνισμό Τσίλι! Θα στεφθείτε Πρωταθλητής Chilli 2024; 

Είτε είστε λάτρης του τσίλι είτε ψάχνετε απλώς για μια φανταστική μέρα, πάρτε τους φίλους, την οικογένειά σας και  και περάστε μια φανταστική μέρα μοιράζοντας την αγάπη σας για τα μπαχαρικά – θα είναι μια μέρα που δεν θα ξεχάσετε!

Σάββατο, 9 Νοεμβρίου 2024 | 10:30 π.μ. - 4:30 μ.μ. | Σιά

chilli fest

Πηγή φωτογραφιών

Loader