Το Vegan Fam Festival επιστρέφει δυναμικά κι αυτόν τον Σεπτέμβριο

Το Vegan Fam Festival επιστρέφει δυναμικά κι αυτόν τον Σεπτέμβριο

Το μεγαλύτερο οικολογικό φεστιβάλ της Κύπρου ετοιμάζεται να μας εκπλήξει για ακόμα μια φορά με υπέροχες γεύσεις και δραστηριότητες

Η πολυαναμενόμενη ετήσια γιορτή, Vegan Fam Festival, επιστρέφει για 4η χρονιά στο Πάρκο Αιωνόβιων Ελαιών στον Ψεματισμένο, το Σαββατοκύριακο 14 & 15 Σεπτεμβρίου. 

Πρόκειται για το μεγαλύτερο οικολογικού χαρακτήρα φεστιβάλ της Κύπρου με το μικρότερο Περιβαλλοντικό Αποτύπωμα από όλες τις διοργανώσεις που έχουν γίνει μέχρι σήμερα στο νησί. Το γεγονός ότι όλα τα προϊόντα που θα διατίθενται είναι φυτικής προέλευσης, καθώς και ο περιορισμός της χρήσης του πλαστικού στο ελάχιστο από όλους τους συμμετέχοντες κάνει φεστιβάλ αυτό, μοναδικό στο είδος του.

Οι επισκέπτες μπορούν να παρακολουθήσουν ενημερωτικά σεμινάρια και εργαστήρια, να χαλαρώσουν στον χώρο ευεξίας, να ψωνίσουν από την αγορά, να απολαύσουν φαγητά, γλυκά και ποτά, να περάσουν χρόνο με τα παιδιά τους στην παιδική γωνιά και να απολαύσουν ζωντανή μουσική από κύπριους και ξένους καλλιτέχνες. 

Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι στο Vegan Fam Festival, για να περάσουν μια μέρα στη φύση με τους αγαπημένους τους και να γνωρίσουν έναν βιώσιμο, υγιή και χωρίς ενοχές τρόπο ζωής.

Πότε: 14 & 15 Σεπτεμβρίου

Που: Πάρκο Αιωνόβιων Ελαιών

Ώρα: 14:00 – 22:00

Διοργανωτές: Vegan Fam & Events For Thought

Μεγάλος Χορηγός: Beyond Meat

Χορηγοί: Papafilippou Ice-cream, The Mighty Kitchen, Cyprus Vegan Guide, Netalia Frozen 

Foods, KEO, A&A Christodoulou Construction & Development Ltd. 

Χορηγός Σεμιναρίων: Ελληνική Τράπεζα

Χορηγοί Επικοινωνίας: Avant Garde, Choice FM, ΚΛΙΚ FM, ΡΙΚ.

Υποστηρικτές: Κοινοτικό Συμβούλιο Ψεματισμένου & Metabise Ltd 

 Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα του event στο facebook, όπως και τις ιστοσελίδες www.VeganFamFestival.com και www.CyprusVeganGuide.com.

vegan fam

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας

Loader