Το Υπαίθριο Φεστιβάλ Θεάτρου και Παραστατικών Τεχνών ΑΝΤΙ-ΣΚΗΝΟ έρχεται τέλος Αυγούστου

Το Υπαίθριο Φεστιβάλ Θεάτρου και Παραστατικών Τεχνών ΑΝΤΙ-ΣΚΗΝΟ έρχεται τέλος Αυγούστου

Ελάτε να ζήσετε το θέατρο της εποχής σας στο φεστιβάλ ΑΝΤΙ-ΣΚΗΝΟ και να οραματιστείτε μαζί μας έναν καλύτερο κόσμο!

Το Υπαίθριο Φεστιβάλ Θεάτρου και Παραστατικών Τεχνών ΑΝΤΙ-ΣΚΗΝΟ επιστρέφει για άλλη μια χρονιά, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία στους λάτρεις του θεάτρου και των παραστατικών τεχνών. Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στις 30 και 31 Αυγούστου 2024 στο Κοινοτικό Πάρκο/Ησυχαστήριον Κάτω Πύργου, φέρνοντας κοντά καλλιτέχνες και κοινό σε ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον.

 

Θέμα του Φεστιβάλ: Ουτοπία

Η θεματολογία του φετινού φεστιβάλ φέρει τον τίτλο «Ουτοπία», προσκαλώντας καλλιτέχνες και καλλιτεχνικές ομάδες να παρουσιάσουν το δικό τους όραμα για μια ιδανική κοινωνία. Μέσα από τις παραστάσεις τους, θα εξετάσουν σημαντικά θέματα που αφορούν την κοινωνία, την οικονομία, την πολιτική και το περιβάλλον, προσφέροντας έτσι τροφή για σκέψη και έμπνευση στο κοινό.

Συμμετοχές και Παραστάσεις

Καλλιτέχνες από διάφορους χώρους και καλλιτεχνικές ομάδες θα παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους, μεταφέροντας τις προσωπικές και συλλογικές τους οπτικές για την ουτοπία. Η θεματολογία των παραστάσεων καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ζητημάτων, προσκαλώντας το κοινό να σκεφτεί: «Τι σημαίνει ουτοπία για εσάς; Και αν όλοι ονειρευόμασταν το ίδιο όνειρο, θα μπορούσαμε άραγε να το πραγματοποιήσουμε;»

Πληροφορίες και Χορηγοί

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 70001384. Το φεστιβάλ διοργανώνεται με την ευγενική χορηγία του Υφυπουργείου Πολιτισμού - Τμήμα Νεότερου και Σύγχρονου Πολιτισμού, ενώ υποστηρίζεται από την Piperaris Security, την εταιρεία ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΡΚΟΥ - Είδη Υγιεινής και Κεραμικά, και την Bionic Electronics.

Ζήσε το Θέατρο της Εποχής Σου

Το φεστιβάλ ΑΝΤΙ-ΣΚΗΝΟ αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για το κοινό να απολαύσει παραστάσεις που αντανακλούν τις σύγχρονες ανησυχίες και οραματισμούς. Με το θέμα της ουτοπίας να κυριαρχεί, το φεστιβάλ υπόσχεται να είναι μια αξέχαστη εμπειρία που θα εμπνεύσει και θα κινητοποιήσει τους θεατές.

Μην χάσετε αυτή τη μοναδική πολιτιστική εκδήλωση. Ελάτε να ζήσετε το θέατρο της εποχής σας στο φεστιβάλ ΑΝΤΙ-ΣΚΗΝΟ και να οραματιστείτε μαζί μας έναν καλύτερο κόσμο!

 
Loader