Ζύμωμα ψωμιού, παραδοσιακοί χοροί και παιχνίδια στο Φεστιβάλ Ανα-Βιωματα Δοράς

Ζύμωμα ψωμιού, παραδοσιακοί χοροί και παιχνίδια στο Φεστιβάλ Ανα-Βιωματα Δοράς

Αναλυτικά το πρόγραμμα με τις δραστηριότητες που θα απολαύσουμε

Ο αυθεντικός παραδοσιακός χαρακτήρας του φεστιβάλ φέρνει σε επαφή τη νέα γενιά με την παλαιότερη, αναβιώνοντας την παράδοση.

Την Κυριακή 28 Μαΐου, στη Δορά, θα γευτούμε παράδοση, σε ένα μεγάλο, ζωντανό Φεστιβάλ με γαστρονομικά ταξίδια σε παραδοσιακές γεύσεις.

Το Φεστιβάλ «Ανά-Βιώματα» έχει καθιερωθεί και αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά τοπικά φεστιβάλ των Κρασοχωριών Λεμεσού αλλά και ολόκληρης της Κύπρου, είναι ένα από τα κορυφαία πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας.

Οι επισκέπτες του Φεστιβάλ θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα και διάφορα βιωματικά εργαστήρια. Θα έχουν, επίσης, την ευκαιρία να λάβουν μέρος στο ζύμωμα και στην παρασκευή ψωμιού, να εξερευνήσουν τα διάφορα περίπτερα του φεστιβάλ και να γευτούν πολλά προϊόντα παράγωγα του αμπελιού και του γάλακτος και να συμμετάσχουν σε πολλές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους.

Στόχος της διοργάνωσης είναι να προσελκύσει ντόπιους και ξένους επισκέπτες καθώς επίσης και να διατηρήσει την παράδοση του τόπου και της Κοινότητάς.

Θα βρεις αναλυτικά το πρόγραμμα ΕΔΩ

Loader