7 ραδιοφωνικοί παραγωγοί του NRJ Cyprus μένουν σπίτι

7 ραδιοφωνικοί παραγωγοί του NRJ Cyprus μένουν σπίτι

Πώς αξιοποιούν τον χρόνο τους και τι μήνυμα στέλνουν στους ακροατές τους;

Τις τελευταίες μέρες, όπως είναι γνωστό, η ανθρωπότητα περνάει μία από τις πιο δύσκολες και κρίσιμες περιόδους της. Η μάχη ενάντια στον κορωνοϊό και ο αναγκαστικός περιορισμός στο σπίτι αποτελούν πλέον τρόπο ζωής και 7 ραδιοφωνικοί παραγωγοί του NRJ Cyprus στέλνουν το δικό τους μήνυμα μένοντας σπίτι.

Ο λόγος για τον Μάρκο Κωμοδρόμο, την Χριστίνα Δημητρίου, την Άντρη Καραντώνη, τον Χοβίκ, τον Χάρη Παπαθεοχάρους, τον DJ Pro και τον Dimitri G. 

φαφα
Χριστίνα
κ΄λκ΄κλ
Άντρη

Πώς αξιοποιείτε τον χρόνο σας τώρα με το #NRJSTAYHOMESTAYSAFE ;

Μάρκος: Φτιάχνω τη βεράντα μου που την αμέλησα εδώ και καιρό και ετοιμάζω υλικό online για τους φοιτητές μου στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Ο καθένας από εμάς πρέπει να συνεχίσει να ζει με αυτή την κατάσταση όσο διαρκέσει. Προσοχή μεγάλη, ψυχραιμία και θετικότητα.

Χριστίνα: Μένουμε στο σπίτι για το καλό μας, για το καλό της οικογένειας μας και για όλο τον κόσμο. Προστατεύουμε τον εαυτό μας. Αυτό είναι το μήνυμα που θέλω να δώσω. Πέραν αυτού τον χρόνο τον αξιοποιώ διαβάζοντας βιβλία, βλέποντας αγαπημένες ταινίες, ακούω την αγαπημένη μου μουσική στον NRJ και σίγουρα παρακολουθώ ταυτόχρονα και το τι συμβαίνει σε παγκόσμιο επίπεδο αλλά και στην χώρα μας.   

Άντρη: Είναι γεγονός ότι με υπευθυνότητα μένουμε όλοι στο σπίτι και μετακινούμαστε μόνο όταν υπάρχει ανάγκη! Μένουμε στο σπίτι και ακούμε μουσική από τον αγαπημένο μας σταθμό! Μένουμε σπίτι και περνάμε χρόνο με την οικογένεια μας! 

Χοβίκ : Κάνοντας δουλειές στο σπίτι, δοκιμάζοντας καινούργιες συνταγές, γράφοντας τραγούδια, ακούγοντας πολύ μουσική, και βλέποντας ταινίες και σειρές.. 

Χάρης: Κοιμάμαι ξυπνάω, κλαίω γελάω όπως λέει το άσμα! Εκτός από αυτά απολαμβάνω την ησυχία του σπιτιού μου:)

DJ Pro: Αξιοποιώ τον χρόνο μου κάνοντας κανονικά την καθημερινή μου δουλειά μέσω online. Κάποιος πρέπει να βάζει μουσικάρες σε αυτό το σπουδαίο ράδιο χαχαχα. Βέβαια, πέραν από αυτό, φαίνεται η διαφορά στην αλλαγή της ζωής μας. Προσπαθώ να κάνω δημιουργικά πράγματα όπως, να μαγειρεύω , να τρώω, να μασάω καλά την τροφή μου, να μαγειρεύω , να τρώω, να μασάω καλά την τροφή μου, master chef, καληνύχτα.

Dimitri G: Διαβάζω τα αστυνομικά βιβλία που είχα αγοράσει και έμειναν πίσω!  

fajklafjklafjklaf
Dimitri G

Με ποιο τρόπο η #ENERGY μουσική καταφέρνει να κάνει πιο ευχάριστο τον κατ’ οικον περιορισμό;

Μάρκος:  Η μουσική μας στον #ENERGY είναι από τις καλύτερες συντροφιές τώρα που βρισκόμαστε πολλές ώρες στο σπίτι. Με τη συντροφιά και των ραδιοφωνικών παραγωγών στο μικρόφωνο μας κάνει να ταξιδεύουμε μαζί τους, με τη θετικότητα τους και την εκπληκτική μουσική.

Χριστίνα: Η μουσική μας ταξιδεύει, μας χαλαρώνει, μας κάνει να ξεχνιόμαστε, εξωτερικεύουμε τα συναισθήματα μας, μας δίνει ενέργεια, ζωντάνια και δύναμη! Για αυτό ακούμε όλοι NRJ πάντοτε και αυτές τις ημέρες που είμαστε στο σπίτι και έχουμε ακόμα μια καλή επιλογή, την μουσική που αγαπάμε!

Άντρη: Σιγουρά η μουσική παίζει καθοριστικό ρόλο στην ψυχολογία μας όσο αφορά τον κατ’ οικον περιορισμό μας! Βάζουμε ραδιόφωνο καθημερινά χορεύουμε διασκεδάζουμε μέσα πάντα στο σπίτι!

Χοβίκ: Η μουσική δρα πάνω στη ψυχοσύνθεση του ανθρώπου.. Είσαι αυτό που ακούς.. Ακούγοντας ΝRJ γεμίζεις ενέργεια, και ζωντάνια σε μια εποχή που όλα μοιάζουν νεκρά. 

Χάρης: Η μουσική είναι γιατρειά και ο NRJ ο πιο καλός γιατρός, με τα πιο δυνατά hits του σήμερα η ησυχία του σπιτιού γίνεται μελωδική!

DJ Pro : Ακούω ΝRJ Cyprus 12 ώρες την ημέρα, μάρτυρας η Αριάνα. ΝRJ όταν ξυπνάμε, ΝRJ όταν πίνουμε καφέ, ΝRJ όταν τρώμε, ΝRJ όταν γυμναζόμαστε. Ο NRJ μας κάνει παρέα σε όλες μας τις στιγμές.  ΝRJ is the new trend of Cyprus.

Dimitri G : Πάντα οι ασχολίες και οι αγγαρείες που έχεις να κάνεις στο σπίτι όταν μένεις περιορισμένος γίνονται πιο ευχάριστες με μουσική. Ειδικά όταν έχεις τον NRJ 99.0 & 94.4 και παίζει στο background! 

αφφαφα
Hovig

Τι μήνυμα θα θέλατε να στείλετε όχι μόνο στους #ENERGY ακροατές σας, αλλά γενικά σε όλο τον κόσμο σχετικά με τα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω μας; 

 

Μάρκος: Όλοι μας πρέπει να πάρουμε στα σοβαρά οποιαδήποτε περιοριστικά μέτρα εξαγγείλει η κυβέρνηση. Εδώ δεν έχει να κάνει μόνο για εμάς, αλλά για ΟΛΟΥΣ! Για να ξεπεράσουμε τις δύσκολες καταστάσεις χωρίς να έχουμε δυσάρεστα γεγονότα. Σε αυτή την περίοδο παραμένουμε ενωμένοι, ψύχραιμοι και θετικοί.

Χριστίνα: Να παραμείνουμε στα σπίτια μας, να περιορίσουμε όλοι αυτών των ιό, να σκεφτούμε τις ευπαθείς ομάδες, τον εαυτό μας, την οικογένεια μας, τους συγγενείς και φίλους μας. Επίσης να παραμείνουμε ψύχραιμοι, να μην μας πιάσει ο πανικός! Εύχομαι να το ξεπεράσουμε όσο πιο σύντομα γίνεται και η χώρα μας και όλος ο πλανήτης! Υγεία σε όλους καλή δύναμη και πίστη! Αγάπη στις καρδιές μας και όλο αυτό να μας κάνει στο τέλος της ημέρας σοφότερους!!

Άντρη: Είναι αυτές τις στιγμές που όλοι μαζί με αίσθημα ευθύνης πρέπει να κατανοήσουμε την σοβαρότητα της όλης κατάστασης! Όντας από την φύση μου θετικός άνθρωπος θα σας πω απλά ψυχραιμία υπομονή και το σημαντικότερο περιορισμός! Μένουμε σπίτι λοιπόν! Όταν λέμε μένουμε σπίτι έχει ως επακόλουθο να μπορείς να περάσεις χρόνο με την οικογένεια σου ! Να χαρείς τα παιδιά σου, να διαβάσεις να μαγειρέψεις να τακτοποιήσεις ..... βλέπουμε το μέλλον με θετικότητα και βοηθάμε όλοι μένοντας σπίτι στον περιορισμό του ιού. 

Χοβίκ: Αυτό που θα' θελα να πω στον κόσμο, είναι να μείνουν θετικοί και δυνατοί αυτές τις μέρες. Είναι μια περίεργη περίοδος για όλο τον κόσμο. Όλα θα περάσουν και θα έρθουν καλύτερες μέρες.Ας δείξουμε πειθαρχία στους κανόνες, και αγάπη στην ζωή μένοντας στο σπίτι! Λίγος περισσότερος χρόνος με τον εαυτό μας σίγουρα μόνο καλό μπορεί να μας κάνει. 

Χάρης: Ας μείνουμε μακριά ο ένας από τον άλλο για να μπορούμε αύριο να έρθουμε πιο κοντά.

DJ Pro: Να πάρει ο καθένας ξεχωριστά τις ευθύνες στα χέρια του και να παραμείνει στο σπίτι για ένα καλύτερο αύριο. Τηρούμε τους κανόνες υγιεινής και μακριά από αυτούς που αγαπάμε περισσότερο. “Γιαγιά Πολύμνια επεθύμησα σε, με αγάπη ο άγγονας σου”. #NRJStayHomeStaySafe

Dimitri G: Να μένουν μέσα στο σπίτι και να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις! Σπάστε την αλυσίδα του ιού! Α! Και να πλένετε τα χέρια σας! 

 

νηξκηξξηκ
Χάρης Παπαθεοχάρους
ηξκηξξηξηκξηκξηκ
DJ Pro

 

Loader