Admine Κύπρου: H Σίλια Βασιλείου αναλαμβάνει Country Director

Admine Κύπρου: H Σίλια Βασιλείου αναλαμβάνει Country Director

Ανεξάρτητη και με 360⁰ χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών η Admine στην Κύπρο

Σε νέα εποχή εισέρχεται η Admine Κύπρου, καθώς η Admine Ελλάδος αποκτά το 100% της εταιρείας και αλλάζει σελίδα με την Σίλια Βασιλείου να ηγείται πλέον της εταιρείας.  

Συγκεκριμένα:

Η Admine 3.0 ΑΕ, μια εκ των κορυφαίων, ανεξάρτητων, διαφημιστικών εταιρειών στην Ελλάδα, απέκτησε τον πλήρη έλεγχο της Admine Κύπρου, της πιο καινοτόμας ίσως digital-first διαφημιστικής εταιρείας της Κύπρου. Η Admine Κύπρου στον τομέα του digital είχε πολλές «πρωτιές» στην χώρα, καθώς ήταν η πρώτη που υλοποίησε καμπάνιες στο youtube, programmatic, behavioral targeting και άλλα πολλά καινοτόμα formats, καθιστώντας την σημείο αναφοράς στον χώρο.

Στο τιμόνι της Admine Κύπρου, θα κάτσει η Σίλια Βασιλείου, οδηγώντας την Admine στην νέα της εποχή λανσάροντας ένα πραγματικά καινοτόμο “Emotions to Conversions” adaptive framework. H Σίλια Βασιλείου έχει μια αξιοσημείωτη καριέρα στην Κύπρο έχοντας διατελέσει Γενική Διευθύντρια σε agencies και media groups. 

«Με ανεξάρτητη πορεία πλέον, η Admine λανσάρει στην Κύπρο όλο το εύρος του service portfolio, εστιάζοντας στην omnichannel big impact επικοινωνία, από μεγάλες συναισθηματικές καμπάνιες που αγγίζουν end to end τον καταναλωτή ως το τελευταίο conversion point του και η Σίλια θα δώσει το strategic & digital depth που χρειάζεται. Είμαστε ευτυχείς που είναι on board στο νέο μας ταξίδι», δήλωσε ο Τηλέμαχος Μαυράκης.

Η Σίλια Βασιλείου δίνει τον τόνο της νέας της πορείας, αλλά και της Admine λέγοντας: «Η Admine είναι ίσως το μεγαλύτερο challenge που έχω πάρει στα χέρια μου, κυρίως διότι θέλουμε να κάνουμε transform της αγοράς. Είναι μεγάλη μου τιμή να ηγούμαι αυτής της προσπάθειας και πιστεύω πως το ταλέντο της ομάδας, το know-how που φέρνω και η δυναμική της Admine θα έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα για τους πελάτες μας».

Η Admine εδώ και 8 χρόνια δραστηριοποιείται στην Κύπρο, έχοντας χτίσει ένα πολύ δυναμικό πελατολόγιο το οποίο συμπεριλαμβάνει ονόματα όπως: Philipp Morris International, Γενικές Ασφάλειες Τράπεζας Κύπρου, Huawei, συγκρότημα Ermes, όμιλος C.A.Papaellinas, Coffee Berry, Μιτσίδης, KEAN ενώ έχει συνεργαστεί on project με δεκάδες κυπριακά brands.

Loader