Ασημένιο βραβείο για την Opium Works

Ασημένιο βραβείο για την Opium Works

Opium Works Rocks the Cyprus Digital Marketing Awards!

Η ομάδα της Opium Works κέρδισε το ασημένιο βραβείο στα Cyprus Digital Marketing Awards και συγκεκριμένα στην κατηγορία Best Use of Data and Marketing Analytics για το App Installs campaign του πελάτη Covve.

Μπορεί να μας πείτε biased, αλλά πιστεύουμε ότι η ομάδα του Performance Marketing της Opium Works..rocks! Στο άρθρο που θα ακολουθήσει μπορείτε να δείτε και μόνοι σας γιατί.

Η ομάδα μας κέρδισε το ασημένιο βραβείο στα 2α Cyprus Digital Marketing Awards στην κατηγορία Best Use of Data and Marketing Analytics για το App Installs campaign του πελάτη μας, Covve.(!)

 

Συγκεκριμένα η καμπάνια μας αυτή κατάφερε να αναδείξει το Covve, ένα μοναδικό personal CRM app, σε διεθνές επίπεδο.

Φτάσαμε περισσότερα από 26 εκατομμύρια targeted impressions, πάνω από 110,000 App Installs, ενώ περισσότερα από 10% των user registrations προήλθαν από νέα App Installs. Η καμπάνια κατάφερε επίσης να μειώσει το κόστος ανά app install κατά 11%, κατατάσσοντας την στις top performing καμπάνιες μας! 

Όταν μάθαμε για το βραβείο, ο Head (and beard) του Performance team, Χριστόφορος Τζιηρτζιηπής, έδωσε συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα της Opium Works για τη δουλειά τους και ευχαρίστησε την ομάδα του Covve για την εμπιστοσύνη τους, λέγοντας:

«Αρχικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω την επιτροπή που μας επέλεξε για αυτό το βραβείο και να συγχαρώ τις υπόλοιπες ομάδες που βραβεύτηκαν. Ευχαριστώ επίσης και όλη την ομάδα της Opium Works, αφού κάθε μας project είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα του Covve, με την οποία συνεργαζόμαστε τα τελευταία χρόνια, γιατί μας εμπιστεύεται και μας αφήνει να βγάζουμε την δουλειά που θέλουμε προς τα έξω.»

Ο Μιχάλης Δημητριάδης και εγώ, ως τα δύο περήφανα μέλη της ομάδας, θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε την επιτροπή για αυτό το βραβείο, αλλά και το Covve για την εμπιστοσύνη τους! Πιστεύουμε ότι η επιτυχημένη στρατηγική της ομάδας οφείλεται στο μότο του υπευθύνου μας: “Test. Measure. Refine. Repeat.” Αυτό μας οδηγεί στα καλύτερα αποτελέσματα και έτσι έχουμε σκοπό να συνεχίσουμε..to infinity and beyond!

fsgsg

Loader