Βίντεο για τις εκπαιδεύσεις του ευρωπαϊκού έργου MIraGE από το CSI Cyprus

Βίντεο για τις εκπαιδεύσεις του ευρωπαϊκού έργου MIraGE από το CSI Cyprus

Στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου MIraGE, το Κέντρο Κοινωνικής Καινοτομίας – Center for Social Innovation – CSI Cyprus, ο Κύπριος εταίρος του έργου, έχει υλοποιήσει με επιτυχία δύο διαδικτυακές εκπαιδεύσεις που απευθύνονται σε Υπηκόους Τρίτων Χωρών (ΥΤΧ) που επιθυμούν να βρουν εργασία στην Κύπρο, τον Φεβρουάριο του 2021, και δύο διαδικτυακές εκπαιδεύσεις που απευθύνονται σε Εργοδότες που επιθυμούν να εργοδοτήσουν ΥΤΧ στην Κύπρο, τον Μάρτιο του 2021. 

Το Κέντρο Κοινωνικής Καινοτομίας δημοσίευσε ενημερωτικό βίντεο σχετικά με τις επιτυχείς εκπαιδεύσεις που έχει διοργανώσει, και μπορείτε να το δείτε εδώ

 

Σχετικά με το έργο

Το έργο MIraGE (Αρ. έργου: 821714) συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης (AMIF) της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ξεκίνησε το Δεκέμβριο 2018 και θα ολοκληρωθεί το Νοέμβριο 2021. Οι δραστηριότητες του έργου στοχεύουν στην αύξηση της ταχείας πρόσβασης και της ένταξης των Υπηκόων Τρίτων Χωρών (ΥΤΧ) στην αγορά εργασίας των ευρωπαϊκών χωρών υποδοχής τους. Η συνεργασία του έργου MIraGE αποτελείται από 12 εταίρους από 8 ευρωπαϊκές χώρες: Βουλγαρία, Σουηδία, Ιταλία, Γαλλία, Αυστρία, Κύπρος, Ρουμανία και Ουγγαρία. Το Κέντρο Κοινωνικής Καινοτομίας είναι εταίρος του έργου στην Κύπρο και διαχειρίζεται τις εθνικές δραστηριότητές του.

Ο στόχος των εκπαιδεύσεων ήταν, από τη μια η παροχή γνώσεων και πληροφοριών που αφορούν την εργοδότηση ΥΤΧ που θα ενισχύσουν την ένταξή τους στην αγορά εργασίας και στην κοινωνία της Κύπρου, και από την άλλη η ενίσχυση των γνώσεων και των κινήτρων των εργοδοτών για την ενσωμάτωση των ΥΤΧ στην εταιρεία τους. Ο πρώτος στόχος είναι η αποτελεσματική χρήση του εθνικού νομικού πλαισίου για την ένταξη των εργαζομένων ΥΤΧ. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το MIraGE, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του έργου: www.mirageproject.eu ή την ιστοσελίδα του Κέντρου Κοινωνικής Καινοτομίας: www.csicy.com και τη σελίδα του οργανισμού στο Facebook.  

 

ωφαφαφψαφαφα

ψασ΄λφκα΄φλ

Loader