CABCY: Ένα έξυπνο κυπριακό app για να καλέσεις ταξί από το κινητό σου

CABCY: Ένα έξυπνο κυπριακό app για να καλέσεις ταξί από το κινητό σου

Διαθέτει άνετα, καθαρά και σύγχρονα αυτοκίνητα, δίκαιη τιμολόγηση, ασφάλεια στις μετακινήσεις και είναι πλήρως εναρμονισμένο με τις smart διευκολύνσεις της εποχής

Γιατί να προτιμήσεις για τις μετακινήσεις σου ένα παλιό αυτοκίνητο, αφού το κόστος πληρωμής θα είναι ακριβώς το ίδιο με το να μετακινείσαι μ' ένα καινούριο;

Όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια παντού στην Ευρώπη, έτσι και στην Κύπρο οι ασφαλείς και εναλλακτικές μετακινήσεις εντός και εκτός πόλης αναβαθμίζονται.

Σε μια νησιωτική χώρα όπου οι αποστάσεις είναι μικρές και οι συγκοινωνίες ακόμη δεν βρίσκονται εκεί που θα έπρεπε, ήταν μεγάλη ανάγκη να δημιουργηθούν εναλλακτικές, ιδίως για τα άτομα που δεν έχουν δίπλωμα οδήγησης, δεν έχουν δικό τους αμάξι ή πολύ απλά προτιμούν να μετακινούνται με ασφάλεια χωρίς να σκέφτονται, για παράδειγμα, το ποσοστό αλκοόλης που έχουν καταναλώσει.

Σ' αυτό το πνεύμα και σκεπτικό, ένα νέο κυπριακό app που λανσαρίστηκε πρόσφατα, το λεγόμενο CABCY, προσφέρει την επιλογή να καλέσεις πανεύκολα και όπου κι αν βρίσκεσαι, ταξί από το κινητό σου.

φαφαφα

Πλεονεκτήματα

H CABCY διαθέτει ένα στόλο από άνετα, σύγχρονα και καθαρά αυτοκίνητα-ταξί (τα περισσότερα από τα οποία είναι Mercedes 212) επαγγελματίες οδηγούς που μπορούν να σε μεταφέρουν με ασφάλεια στον προορισμό σου ενώ αρκετά διαφανής είναι η διαδικασία της τιμολόγησης, αφού οι χρήστες πληρώνουν βάσει του ταξιμέτρου, χωρίς επιπρόσθετες χρεώσεις.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο app, το οποίο δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις αντίστοιχες και πολύ δημοφιλείς πια υπηρεσίες που προσφέρονται σε πόλεις της Ευρώπης.

Να αναφερθεί ενδεικτικά πως μέσω του app που θα καλέσεις το ταξί, διατίθεται live navigation, ώστε το ταξί να μπορεί να βλέπει ακριβώς πού βρίσκεσαι και να έρθει να σε παραλάβει από εκεί.

Επιπλέον, μπορείς να πληρώσεις με την κάρτα σου απευθείας μέσω του app.

Κάτι επίσης που μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά χρήσιμο είναι ότι μπορείς να κάνεις pre-booking αρκετές ώρες ή ακόμη και μέρες πριν. Αν για παράδειγμα, πρέπει στις 4 το πρωί πρέπει να ξεκινήσεις για αεροδρόμιο και θέλεις το ταξί να σε περιμένει μια συγκεκριμένη ώρα, μπορείς να το “προκρατήσεις” μέσω του CABCY app.

Όλοι ανεξαιρέτως οι οδηγοί τηρούν βεβαίως όλα τα μέτρα προστασίας από τον COVID-19 φορώντας τις μάσκες τους και με τις πληρωμές να γίνονται χωρίς επαφή μέσω του app.

ξκξηξηξη

Πώς να κατεβάσεις το CABCY app και να παραγγείλεις ταξί;

Το CABCY app είναι διαθέσιμο για iOs και Android συσκευές και μπορείς να το κατεβάσεις από ΕΔΩ!

Χρειάζονται μόνο 3 βήματα για να φτάσει το ταξί:

Επιλέγεις την τοποθεσία που βρίσκεσαι στον χάρτη. Αν θα μετακινηθείς στη συνέχεια, το ταξί πάλι θα σε εντοπίσει.

Επιλέγεις το είδος ταξί που θες: Με 4 θέσεις, VAN ή ακόμη και με 6 θέσεις αν θα είσαστε μεγάλη παρέα.

Επιλέγεις την τοποθεσία που θες να σε πάει το ταξί και κάνεις “confirm”.

ξκξκλκλξκλ

Για όλα τα τελευταία και συνεχή νέα, μπορείς να ακολουθήσεις τις σελίδες του CABCY στο Facebook και στο Instagram.

Loader