Cyprus Career Expo: Επιστρέφει η μεγαλύτερη έκθεση καριέρας και εργοδότησης

Cyprus Career Expo: Επιστρέφει η μεγαλύτερη έκθεση καριέρας και εργοδότησης

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί φέτος ψηφιακά την Τετάρτη, 7 Απριλίου

Η μεγαλύτερη ετήσια έκθεση καριέρας και εργοδότησης στην Κύπρο, που συνδιοργανώνεται φέτος από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, τη διαδικτυακή πλατφόρμα ergodotisi.com και την Boussias Cyprus, επιστρέφει φέτος υπό ψηφιακή μορφή.

Το Cyprus Career Expo (CCE), η μεγαλύτερη ετήσια έκθεση καριέρας και εργοδότησης στην Κύπρο, που συνδιοργανώνεται φέτος από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, τη διαδικτυακή πλατφόρμα ergodotisi.com και την Boussias Cyprus, επιστρέφει υπό ψηφιακή μορφή.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στις 7 Απριλίου, ώρα 9:30 π.μ. και αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον κορυφαίων εργοδοτών, αλλά και υποψηφίων για εργασία, ενώ σε αυτήν θα δώσει το ψηφιακό της παρών και η Υπουργός Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, κ. Ζέτα Αιμιλιανίδου, με οπτικογραφημένο χαιρετισμό.

Το φετινό CCE θα ακολουθήσει τα υψηλά πρότυπα των περασμένων διοργανώσεων, οι οποίες σημείωσαν σημαντική επιτυχία με χιλιάδες επισκέπτες ετησίως και με συμμετέχουσες εταιρείες απ’ όλους τους τομείς της κυπριακής οικονομίας, μεταξύ των οποίων ελεγκτικά γραφεία, τραπεζικοί οργανισμοί, ασφαλιστικές εταιρείες, εταιρείες τηλεπικοινωνιών, εταιρείες τεχνολογίας, διαφημιστικές εταιρείες, και άλλες.

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν, από την άνεση του σπιτιού τους, στον ψηφιακό εκθεσιακό χώρο για να πάρουν πληροφορίες από τους συμμετέχοντες οργανισμούς σχετικά με τις ευκαιρίες απασχόλησης και να παρακολουθήσουν σεμινάρια που θα πραγματοποιηθούν από διευθυντές ανθρώπινου δυναμικού και στελέχη εταιρειών. Θα μπορούν επίσης να συμμετέχουν σε ζωντανές διαδικτυακές συζητήσεις με τους ομιλητές και τους υπόλοιπους συμμετέχοντες, να υποβάλουν σχετικές ερωτήσεις και να λαμβάνουν μέρος σε γκάλοπ και διαγωνισμούς που θα τρέχουν παράλληλα.

Η έκθεση είναι εξίσου σημαντική και για τους εργοδότες, αφού θα έχουν την ευκαιρία να ενισχύσουν τη βάση δεδομένων των βιογραφικών που διαθέτουν, ενώ θα ενδυναμώσουν την αναγνωρισιμότητα και το κύρος της εταιρικής εικόνας τους. Επιπλέον, η δυνατότητα πραγματοποίησης επιτόπου διαδικτυακών συνεντεύξεων, επιτρέπει στους συμμετέχοντες οργανισμούς να αξιολογούν υποψήφιους και να προσλαμβάνουν τους καταλληλότερους.

FACEBOOK EVENT

γσγσγ

γσγσγ

φαγαγ

 

φαφαφ

ηδηδη

 

FACEBOOK PAGE

Loader