Διεθνής διάκριση για την κυπριακή εταιρεία ΓΝΩΡΑ

Διεθνής διάκριση για την κυπριακή εταιρεία ΓΝΩΡΑ

Βραβεύθηκε ως «Best Client Service» εταιρεία στην Κύπρο στο πλαίσιο των Global Brands Award 2019-2020

Η ΓΝΩΡΑ, η οποία προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες Εταιρικής και Πολιτικής Επικοινωνίας, Public Affairs και Εκδόσεων, βραβεύθηκε ως «Best Client Service» εταιρεία στην Κύπρο στο πλαίσιο των Global Brands Award 2019-2020, που διοργανώνει κάθε χρόνο το διεθνούς φήμης περιοδικό Global Brands Magazine, με εκατομμύρια τακτικούς επισκέπτες στην ιστοσελίδα του, από περισσότερες από 190 χώρες. To Global Brands Magazine, το οποίο εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο, παρουσιάζει ειδήσεις και απόψεις για εταιρείες και οργανισμούς που καθορίζουν μελλοντικές τάσεις στην παγκόσμια αγορά.

Σκοπός των Global Brands Awards είναι να επιβραβεύσουν την αριστεία, αναγνωρίζοντας το έργο επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε διάφορους τομείς. Ο θεσμός διεξάγεται με επιτυχία τα τελευταία εφτά χρόνια και στηρίζεται από σημαντικούς φορείς και μέλη της διεθνούς επιχειρηματικής και ακαδημαϊκής κοινότητας.

Την ικανοποίησή της για τη βράβευση της ΓΝΩΡΑ, εξέφρασε η Γενική Διευθύντρια της Εταιρείας, Σύλβια Καρακατσάνη. «Είμαστε περήφανοι γι’ αυτή τη διάκριση διότι η πελατοκεντρική προσέγγιση βρίσκεται στον πυρήνα των αξιών της ΓΝΩΡΑ. Τα Global Brands Awards είναι ένας διαγωνισμός διεθνούς εμβέλειας με αυστηρά κριτήρια και το γεγονός ότι η ΓΝΩΡΑ τυγχάνει αναγνώρισης σε αυτό το επίπεδο, μας τιμά ιδιαίτερα. Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλη την ομάδα της ΓΝΩΡΑ. Είναι μια διάκριση η οποία αντανακλά την ποιότητα και τον επαγγελματισμό της εταιρείας», σημείωσε.

Σχετικά με τη ΓΝΩΡΑ

Η ΓΝΩΡΑ Σύμβουλοι Επικοινωνίας προσφέρει σε Κύπρο και Ελλάδα ολοκληρωμένες υπηρεσίες Εταιρικής και Πολιτικής Επικοινωνίας, Public Affairs και Εκδόσεων. Είναι εξειδικευμένη συμβουλευτική εταιρεία, η οποία μέσα από τη γνώση, την εμπειρία και τη δικτύωση των στελεχών της, διαμορφώνει, διαχειρίζεται και προστατεύει τη φήμη οργανισμών και προσώπων του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα. Από την ίδρυσή της το 2003, η ΓΝΩΡΑ κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των μεγαλύτερων κυπριακών και ξένων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο, κορυφαίων πολιτικών προσώπων και διεθνών επιχειρηματιών, που συμπεριλαμβάνονται στη λίστα του περιοδικού Forbes. Η ΓΝΩΡΑ βραβεύτηκε στα European Business Awards (2016/2017), ως εθνική πρωταθλήτρια στην κατηγορία της πιο πελατοκεντρικής εταιρείας και το 2013 στα InBusiness Awards, ως η καλύτερη μικρομεσαία επιχείρηση στην Κύπρο. Περισσότερα: www.gnora.com

H Εταιρεία διατηρώντας την χαμηλού κινδύνου επενδυτική στρατηγική, κρατεί τα περιουσιακά της στοιχεία αποκλειστικά σε ρευστοποιήσιμες τραπεζικές καταθέσεις σε Ηνωμένο Βασίλειο, Ελβετία, Κύπρο και Ελλάδα

Loader