Digital TV: «Τοπ» εκπομπές, θεάσεις και συνδέσεις

Digital TV: «Τοπ» εκπομπές, θεάσεις και συνδέσεις

Ενδιαφέροντα trivia που προκύπτουν από τους τρεις πρώτους μήνες ζωής της ιντερνετικής τηλεόρασης.

Τρεις μήνες ζωής συμπληρώνει εντός Ιανουαρίου το Digital, η νέα, ολοκληρωμένη ιντερνετική τηλεόραση του ομίλου μας.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα διαθέσιμα στοιχεία, τον μήνα Νοέμβριο σημειώθηκαν 673.963 συνδέσεις και ο αριθμός των μέσων χρηστών την ημέρα ήταν 10.856 με average connection time 0:02:44. 

Αντιστοίχως, τον μήνα Δεκέμβριο πραγματοποιήθηκαν 709.367 συνδέσεις και ο αριθμός των μέσων χρηστών την ημέρα ήταν 8.402 με average connection time 0:02:42.

gsgsgs

«Τοπ» εκπομπές στην ιστοσελίδα

Από τα μέχρι τώρα στοιχεία, οι εκπομπές που προσέλκυσαν τον μεγαλύτερο αριθμό θεατών στην ιστοσελίδα της Digital είναι το βραδινό Digital News σε επιμέλεια Γωγούς Αλεξανδρινού, η αθλητική εκπομπή Super Monday με την υπογραφή του kerkida.net, η εκπομπή πολιτικού περιεχομένου Παρασκήνιο με τον Παναγιώτη Τσαγγάρη, το Be My Guest με την Κάλια Ελευθερίου και η Agenda με τον Πάρι Δημητριάδη.

fafaf
Στιγμιότυπο από την εκπομπή Πες τα στη Μιμή

To μεγαλύτερο ηλικιακό κοινό στην ιστοσελίδα είναι χρήστες από 55 - 64 και το 80% είναι mobile users.

Social media

Σε αντίθεση με τους επισκέπτες της ιστοσελίδας, το ηλικιακό κοινό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προέρχεται κυρίως από τις ηλικίες 25 - 44 ενώ τα περισσότερα likes προέρχονται από γυναίκες που μένουν στη Λευκωσία.

Το επεισόδιο με τα περισσότερα views στο Facebook για τον μήνα Δεκέμβρη ήταν το Lunch Break Challenge με τον πρόεδρο του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου κ. Χρίστο Κληρίδη ενώ ένα ακόμη επεισόδιο με αρκετά views είναι το Future Talks με τον Theo Middleton.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι και τα δύο επεισόδια του ΛΑΛΕ ΚΑΛΑ με τον Κωνσταντίνο Ιάσωνος, της καινούριας gossip και lifestyle εκπομπής που άρχισε να προβάλλεται εντός Ιανουαρίου, ξεκίνησαν αρκετά δυναμικά με μεγάλο αριθμό σε views.

gsgsgs

Διάβασε επίσης: Η πρώτη ιντερνετική τηλεόραση της Κύπρου λανσάρει τη νέα της εφαρμογή

Loader