Είσαι φοιτητής και αναζητάς ευκαιρίες εργοδότησης;

Είσαι φοιτητής και αναζητάς ευκαιρίες εργοδότησης;

Ενημερώσου για τους μεγαλύτερους εργοδότες στην Κύπρο!

Είσαι φοιτητής και αναζητάς ευκαιρίες πρακτικής άσκησης σε εταιρείες στον κλάδο τον οποίο ανήκεις; Θες να ενημερωθείς σχετικά με τους μεγαλύτερους εργοδότες στην Κύπρο στο industry στο οποίο θες να εργαστείς όταν αποφοιτήσεις; Ή μήπως αποφοίτησες πρόσφατα και αναζητάς ευκαιρίες εργοδότησης στις μεγαλύτερες εταιρείες στον τομέα σου; 

Σε όποια περίπτωση κι αν ανήκεις, το περιοδικό Employd είναι ένα από τα χρησιμότερα εργαλεία σε αυτή την προσπάθεια σου!

Σχετικά με το περιοδικό

Το περιοδικό Employd δημιουργείται για πρώτη φορά φέτος μέσα από τη συνεργασία της #1 ιστοσελίδας εύρεσης εργασίας Ergodotisi.com και της επιχειρηματικής και οικονομικο-πολιτικής ιστοσελίδας Brief.com.cy. Στόχος του περιοδικού είναι να φέρει ακόμα πιο κοντά τις μεγαλύτερες εταιρείες της Κύπρου και τους υποψηφίους, είτε πρόκειται για φοιτητές, πρόσφατα απόφοιτους ή επαγγελματίες με χρόνια επαγγελματικής πείρας.

Γνώρισε τους μεγαλύτερους εργοδότες και στείλε βιογραφικό

Μέσα από το περιοδικό και τις εταιρικές παρουσιάσεις, θα μπορείς να γνωρίσεις τους μεγαλύτερους εργοδότες στην Κύπρο, να ενημερωθείς για τις θέσεις εργασίας τους ή ευκαιρίες πρακτικής άσκησης που προσφέρουν, να βρεις τα στοιχεία επικοινωνίας τους και εν τέλει να τους αποστείλεις το βιογραφικό σου για να διεκδικήσεις μια θέση εργασίας ή πρακτικής άσκησης.

Διανομή

Το περιοδικό μεταξύ άλλων θα διανεμηθεί στα κυριότερα πανεπιστήμια της Κύπρου (συμπεριλαμβανομένων των Παν. Κύπρου, Παν. Λευκωσίας, ΤΕΠΑΚ, Frederick, Neapolis, κ.ο.κ). Επίσης, θα είναι διαθέσιμο και σε ηλεκτρονική μορφή, ενώ το περιεχόμενο των εταιρειών θα μπορεί να φιλοξενηθεί και σε ειδικά τμήματα στην ιστοσελίδα Brief.com.cy αλλά και στο Blog του Ergodotisi.com που θα είναι αφιερωμένα στο Employd.

Loader