Ένα νέο, σύγχρονο και πολύ healthy μαγαζί στη Λευκωσία

Ένα νέο, σύγχρονο και πολύ healthy μαγαζί στη Λευκωσία

Συνέντευξη με τον ιδρυτή του Smoothie Factory, της διεθνούς επωνυμίας που λειτούργησε πρόσφατα το πρώτο της franchise store στην Κύπρο.

Περισσότερο από ποτέ, οι καταναλωτές παγκοσμίως αλλά και στη χώρα μας αγκαλιάζουν τον υγιεινό τρόπο ζωής, αφού θέλουν να βελτιώσουν τη μακροχρόνια τους ευημερία και ποιότητα ζωής. 

Ήταν συνεπώς λογικό επακόλουθο όπως η ζήτηση για υγιεινές επιλογές τροφίμων, που να προσφέρονται ωστόσο σε προσιτές τιμές, ν' αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο δραστηριοποιούνται και τα τοπικά καταστήματα τροφίμων στο δικό μας νησί. 

Ένα αντιπροσωπευτικό παράδειγμα που λειτούργησε σχετικά πρόσφατα στο κέντρο της Λευκωσίας είναι το Smoothie Factory, μια δημοφιλής και πετυχημένη διεθνής επωνυμία που επέκτεινε τις υπηρεσίες της στη χώρα μας, λειτουργώντας το πρώτο της franchise store.

fafaf

Παρέχοντας έναν ισορροπημένο συνδυασμό τροφίμων και ποτών, που όχι μόνο έχουν υπέροχη γεύση, αλλά είναι και υγιεινά, η επωνυμία μας είναι παθιασμένη με το να μοιραζόμαστε το ήθος, τις προσφορές και τη στάση του Healthier Side of Life, επισημαίνει ο ιδρυτής του Smoothie Factory, James Villasana.

Δείτε συνέντευξη με τον κ. Villasana εδώ:

Το μενού προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από πραγματικά smoothies φρούτων, χυμούς ψυχρής πίεσης (cold- pressed juices), προγράμματα καθαρισμού χυμού (juice cleanse programs) και παγωμένο γιαούρτι (frozen yogurt) με βάση τη stevia, μπολ με superfood, καφέδες και υγιεινά ελαφριά τρόφιμα όπως αναδιπλούμενες, μπαγκέτες, σάντουιτς και σαλάτες - και όλα αυτά από 500 θερμίδες ή λιγότερο. 

Ο συνδυασμός των παραπάνω στοιχείων κάνει επομένως το Smoothie Factory πολύ περισσότερο από ένα τυπικό χυμό μπαρ. Επιπλέον, προβάλλονται εμφανώς διατροφικές πληροφορίες για να υποβοηθούνται οι επισκέπτες με τις επιλογές φαγητού τους και να διαχειρίζονται καλύτερα την προσωπική τους διατροφή.

fsfsgs

Να σημειωθεί πως καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, παρουσιάζονται νέες προσφορές προϊόντων για να διατηρούνται τα πράγματα φρέσκα και συναρπαστικά ενώ παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το γεγονός ότι τα μενού εμπλουτίζονται τακτικά, με βάση τη ζήτηση και τις προτιμήσεις των ντόπιων.

Η Υγιέστερη Πλευρά της Ζωής είναι το πάθος μας, είναι ο σκοπός μας και είμαστε περήφανοι που παρουσιάσαμε και μοιραζόμαστε τα υψηλής ποιότητας, προσιτά, υγιή προϊόντα μας στην κοινότητα Λευκωσίας που λειτουργούμε και εξυπηρετούμε, επισημαίνεται!

Loader