Επίπλωσε τον χώρο σου μέσω της οθόνης σου!

Επίπλωσε τον χώρο σου μέσω της οθόνης σου!

Η γνωστή κυπριακή εταιρεία επίπλωσης Takis Angelides Furnihome λανσάρει καινοτόμες υπηρεσίες 3D και augmented reality (επαυξημένη πραγματικότητα)

Πώς θα σου ακουγόταν η ιδέα να επιπλώσεις τον χώρο σου μέσω της οθόνης του κινητού σου; Επιπλέον, πόσο πρακτικό και λειτουργικό θα ήταν να μπορούσες να συναρμολογήσεις με υλικά και χρώματα του δικού σου γούστου, ένα υποψήφιο έπιπλο που ίσως να θες ν΄ αγοράσεις και αυτό να γίνει και πάλι μέσω της οθόνης σου;

Η γνωστή κυπριακή εταιρεία επίπλωσης Takis Angelides Furnihome προσφέρει μέσω της ιστοσελίδας της και των social media νέες, πρωτοποριακές υπηρεσίες τρισδιάστατης απεικόνισης και επαυξημένης πραγματικότητας (augmented reality). 

κγκγ
Πολυθρόνα COCO

Θες λοιπόν να επιλέξεις και να κάνεις customize ένα υποψήφιο έπιπλο της αρεσκείας σου, που ίσως να θες ν΄ αγοράσεις; Αυτό πλέον μπορείς να το κάνεις μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας, προσθέτοντας και αφαιρώντας μέσω της τεχνολογίας 3D τα χρώματα και τα υλικά του δικού σου γούστου. Το σημαντικότερο με τη νέα αυτή υπηρεσία είναι πως αυτό μπορεί να γίνει από την άνεση και την ησυχία του σπιτιού σου, χωρίς να χρειαστεί να παρευρεθείς σε συγκεκριμένο store της εταιρείας.

JFJFJF

Το ίδιο ισχύει για την εντυπωσιακή νέα υπηρεσία επαυξημένης πραγματικότητας, όπου ο ενδιαφερόμενος μπορεί να τοποθετήσει μέσω της οθόνης του κινητού του το υποψήφιο έπιπλο σε οποιοδήποτε σημείο θελήσει, μέσα στον δικό του χώρο. Χωρίς αμφιβολία, ένα πράγμα είναι να βλέπεις κάτι στο κατάστημα και να σ’ αρέσει και άλλο να το δεις πως φαίνεται μέσα στον χώρο που ίσως θα’ θελες να το τοποθετήσεις.

Σύμφωνα με πληροφόρηση που είχαμε από την εταιρεία, αν και τα έκτακτα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης αποτέλεσαν την αφορμή για την επιτάχυνση του λανσαρίσματος των νέων υπηρεσιών, η ιδέα και η πρόθεση υπήρχε από καιρό. Στην παρούσα φάση, οι νέες υπηρεσίες έχουν εφαρμοστεί για την πολυθρόνα COCO από την ιταλική επωνυμία Calligaris και το σχετικό λινκ είναι live εδώ: Δοκίμασε τώρα κιόλας πως φαίνεται η πολυθρόνα μέσα στο χώρο σου και πάρε μια γεύση από το μέλλον που έφτασε!

Με λίγα λόγια και καλά, επεξεργαστείτε καλά την πολυθρόνα COCO και τις φουτουριστικές λειτουργίες της, καθώς αποτελεί την αρχή μιας ολόκληρης νέας εποχής!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Takis Angelides Furnihome (@takis_angelides_furnihome) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Takis Angelides Furnihome (@takis_angelides_furnihome) on

Loader