Εξερευνήστε τον κόσμο της κυπριακής εταιρείας MUSKITA

Εξερευνήστε τον κόσμο της κυπριακής εταιρείας MUSKITA

Μέσα από τη νέα της ιστοσελίδα

Η εταιρεία MUSKITA Aluminium Industries, σε πλήρη ευθυγράμμιση με τους στόχους της και τις ανάγκες της αγοράς για λεπτομερή διαδικτυακή πληροφόρηση και ενημέρωση παρουσιάζει νέα αναβαθμισμένη ιστοσελίδα

Η εταιρεία MUSKITA Aluminium Industries, σε πλήρη ευθυγράμμιση με τους στόχους της και τις ανάγκες της αγοράς για λεπτομερή διαδικτυακή πληροφόρηση και ενημέρωση, παρουσιάζει τη νέα αναβαθμισμένη της ιστοσελίδα.

Η νέα ιστοσελίδα έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει την απόλυτη φιλική προς το χρήστη εμπειρία με βελτιωμένη πλοήγηση και λειτουργικότητα, ενώ παρέχει πρόσθετες πληροφορίες για ιδιώτες, κατασκευαστές και επαγγελματίες του κλάδου.

Σύμφωνα με τους εμπνευστές της, η ανανεωμένη ιστοσελίδα της MUSKITA αποτελεί μέρος της συνεχούς εξέλιξης της εταιρίας και αντικατοπτρίζει την αφοσίωση της στην ικανοποίηση των πελατών της, που είναι βασισμένη στη διπλή δέσμευσή της στην τεχνολογία αιχμής και στον πρωτοποριακό σχεδιασμό. 


ψνννω

Οι επισκέπτες στη νέα ιστοσελίδα έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν λεπτομερώς όλα τα τεχνολογικά προηγμένα προϊόντα της MUSKITA. Η νέα επιλογή σύγκρισης προϊόντων, επιτρέπει στον επισκέπτη να συγκρίνει και να φιλτράρει προϊόντα με βάση τις δικές του ανάγκες, καθώς του δίνεται η ευκαιρία να γνωρίσει καλύτερα τα συστήματά της εταιρίας, κάνοντας την εμπειρία του μοναδική. Μερικές από τις πρόσφατα επανασχεδιασμένες δυνατότητες της ιστοσελίδας συμπεριλαμβάνουν τον πλήρως προσαρμοσμένο σχεδιασμό της για όλες τις συσκευές και ενσωματωμένα εικονίδια κοινωνικών μέσων για Facebook, Messenger, Twitter και Viber για βέλτιστη επικοινωνία με πελάτες.

Ανάμεσα στις νέες δυνατότητες της ιστοσελίδας, επισκέπτες μπορούν ενημερωθούν για τα τελευταία νέα της εταιρείας καθώς και της βιομηχανίας αλουμινίου μέσω του Blog της. Το Blog θα περιέχει πλούσιο διαδικτυακό περιεχόμενο όπως τεχνικές συμβουλές, δελτία τύπου και ενημερωτικά δελτία. 

Η νέα ιστοσελίδα θα ενημερώνεται με καινούργιο περιεχόμενο σε τακτική βάση για να παρέχει την πιο αποτελεσματική πληροφόρηση και υποστήριξη στους επισκέπτες της.

Με επίκεντρο τους πελάτες της, η νέα ιστοσελίδα της MUSKITA θέτει τον πήχη ψηλά, παρέχοντας στους επισκέπτες της, χρήσιμες πληροφορίες και λύσεις για την πραγματοποίηση όλων των σχεδιαστικών τους ονείρων. 

Επισκεφθείτε την σήμερα στο www.muskita.com.cy

Loader