Εξόρυξη κρυπτονομισμάτων με ανθρώπινα εγκεφαλικά κύματα

Εξόρυξη κρυπτονομισμάτων με ανθρώπινα εγκεφαλικά κύματα

Ειδικότερα, ο τεχνολογικός κολοσσός ετοιμάζεται να αναπτύξει ένα σύστημα το οποίο θα αξιοποιεί την ενέργεια του ανθρώπινου σώματος για να εξορύττει κρυπτονομίσματα. Ως εκ τούτου, δεν θα υπάρχει πλέον λόγος για αγορά ASIC ή της τελευταίας GPU… Πλέον, θα μπορείτε να εξορύσσετε κρυπτονομίσματα με τη δύναμη του μυαλού σας.
Σύμφωνα με το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Cryptocurrency System Using Body Activity Data της Microsoft, το ανθρώπινο σώμα παράγει ενέργεια που χάνεται. Αυτή θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για παραγωγική χρήση, όπως στο Matrix.

Διαδικασία εξόρυξης

Όσον αφορά τη διαδικασία εξόρυξης, ο χρήστης θα συνδέει αισθητήρες σε μέρη του σώματός του και θα ανταμείβεται όταν εκτελείται κάποια δραστηριότητα είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα. Για παράδειγμα, η πατέντα «εξηγεί» ότι οι αισθητήρες θα μπορούσαν να καθορίσουν πότε ένα άτομο εκτελεί μια συγκεκριμένη εργασία, όπως η παρακολούθηση μιας διαφήμισης ή η χρήση μιας υπηρεσίας διαδικτύου. Όταν καταχωρίζεται το κατάλληλο ερέθισμα, η διαδικασία εξόρυξης θα ενεργοποιείται και το άτομο θα επιβραβεύεται με tokens.
Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Microsoft εξηγεί ότι οι συναλλαγές θα καταγράφονται σε ένα blockchain. Αυτό μπορεί να είναι ιδιωτικό ή δημόσιο. Σε κάθε περίπτωση, προϋποθέτει την επικοινωνία μεταξύ του ανθρώπου και ενός κεντρικού υπολογιστή που θα διαβάζει και θα επεξεργάζεται δεδομένα.

Πηγή 

Loader