Φιλανθρωπικό γκαλά με Άννα Βίσση στο γιοτ του μεγιστάνα John Christodoulou

Φιλανθρωπικό γκαλά με Άννα Βίσση στο γιοτ του μεγιστάνα John Christodoulou

Έρχεται στις 8 Ιουλίου στη μαρίνα Λεμεσού

Το φιλανθρωπικό γκαλά θα πραγματοποιηθεί στο 75 μέτρων γιοτ Zeus, με εκλεκτούς και λαμπερούς προσκεκλημένους.

Το event θα πραγματοποιηθεί στις 8 Ιουλίου, με το υπερπολυτελές γιοτ Zeus να αγκυροβολεί στη μαρίνα Λεμεσού. Ήδη προσωπικότητες από διάφορους χώρους έχουν λάβει την πρόσκληση για να απολαύσουν μια ξεχωριστή βραδιά υπό τον έναστρο ουρανό, με τη φωνή της Άννας Βίσση να "ντύνει" μουσικά τη βραδιά.

Οι προσκεκλημένοι έχουν επιλεγεί προσεκτικά, καθώς πρόκειται για προσωπικότητες που επίσης ασχολούνται με φιλανθρωπίες. 

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο μεγιστάνας πρόσφατα στη συνέντευξη που παραχώρησε στη Digital TV και τη  Γωγώ Αλεξανδρινού, αποφάσισε να δημιουργήσει το Yianis Christodoulou Foundation , που ξεχωρίζει για το φιλανθρωπικό του έργο σε Κύπρο και Αγγλία, όταν ένα πρωί κοιτάχτηκε στον καθρέφτη και αναρωτήθηκε τι θα κάνει με τη ζωή του. "Ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό για να νιώσω καλύτερα και να βοηθήσω. Έχει πολλούς σε αυτόν τον κόσμο που χρειάζονται βοήθεια, αλλά τα παιδιά είναι το μέλλον!".  

fafafaf
Η Άννα στο γιοτ

Στη συναρπαστική διαδρομή του γνώρισε την Άννα Βίσση και κάπως έτσι, μια απλή γνωρίμια μετατράπηκε σε μια όμορφη φιλία. Εκτός από την καταγωγή και τη γνήσια αγάπη τους για την ιδιαίτερη τους πατρίδα, οι δυο τους μοιράζονται το ίδιο ειλικρινές ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπό τους. Η δημοφιλής Κύπρια τραγουδίστρια άλλωστε, είναι γνωστή για τη δράση της εδώ και πολλά χρόνια ως πρέσβειρα του Ιδρύματος Σοφία για τα παιδιά. Στην ίδια συνέντευξη της Digital TV , η "απόλυτη" δήλωσε στη Γωγώ Αλεξανδρινού: "Ποτέ δεν αισθάνθηκα ότι με ενδιαφέρουν τα χρήματα. Έχω πάθος να τραγουδώ. Με πληρώνει μια δουλειά που είναι το ψώνιο μου, που αγαπώ τόσο πολύ. Όταν μπορώ να συγκινώ τον κόσμο μέσα από το τραγούδι μου είναι τιμή για μένα, πόσω μάλλον όταν μέσα απ' αυτό μπορούν να βοηθηθούν άνθρωποι και κυρίως παιδιά". Γι΄αυτό και έδωσε υπόσχεση στον John Christodoulou ότι θα συνεισφέρει στο Yianis Christodoulou Foundation  με όποιο τρόπο μπορεί, με τον ίδιο να ομολογεί τα σχέδια τους για τη φιλανθρωπική συναυλία που θα ετοιμάσουν, με την Άννα Βίσση να τραγουδά στο παλάτι του Μονακό.  

Στις 8 Ιουλίου λοιπόν φαίνεται ότι θα πραγματοποιήσουν μια από τις δράσεις, με σκοπό την οικονομική ενίσχυσή του αξιέπαινου έργου του Yianis Christodoulou Foundation. 

Loader