Φοιτητές και προσωπικό του Πανεπιστημίου Λευκωσίας δημιούργησαν αυτό το βίντεο

Φοιτητές και προσωπικό του Πανεπιστημίου Λευκωσίας δημιούργησαν αυτό το βίντεο

Στο πλαίσιο ευαισθητοποίησης για να μείνουμε ασφαλείς

Το βίντεο παρουσιάζει στιγμές από την καθημερινότητα των φοιτητών και του προσωπικού του Πανεπιστημίου Λευκωσίας κατά την περίοδο της αποστασιοποίησης

Ένα τεράστιο, υπερμοντέρνο πανεπιστημιακό campus που συνήθως σφύζει από ζωή και που στους χώρους του διακινούνται καθημερινά χιλιάδες φοιτητές, επισκέπτες και εργαζόμενοι, τόσο από το ακαδημαϊκό όσο και από το διοικητικό προσωπικό. Ένα ολοζώντανο campus, που αιφνίδια και ξαφνικά, άδειασε εντελώς από ανθρώπους, με όλες τις εργασίες να μεταφέρονται διαδικτυακά. 

Μπορεί η φυσική παρουσία μέσα στην πανεπιστημιούπολη να μπήκε προσωρινά και λόγω της πανδημίας σε παύση, οι ανθρώποί του ωστόσο δεν σταμάτησαν να υπάρχουν και να δημιουργούν. Στις πρωτόγνωρες συνθήκες κοινωνικής αποστασιοποίησης, η δημιουργικότητα βρήκε πρόσφορο έδαφος και το παρακάτω σύντομο βίντεο είναι μία επιπλέον απόδειξη.

Φοιτητές και προσωπικό το έφτιαξαν από κοινού. Σύμφωνα με την περιγραφή που συνοδεύει το βίντεο, είναι «ένα έργο αγάπης, γεμάτο με την ελπίδα και τη δημιουργικότητα της διασυνδεδεμένης κοινότητας του Πανεπιστημίου μας, με αποσπάσματα από την καθημερινότητα των συμφοιτητών και συναδέλφων μας κατά τη διάρκεια της κοινωνικής αποστασιοποίησης. Το “UNIC Spirit” είναι εμφανές σε κάθε δραστηριότητα που μας παρουσιάζουν οι πρωταγωνιστές του βίντεο, οι οποίες συμπεριλαμβάνουν την παρακολούθηση μαθημάτων διαδικτυακά, το διάβασμα από το σπίτι, την άσκηση αλλά και τη διατήρηση επαφής με άλλα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας… έως ότου βρεθούμε ξανά μαζί στην πανεπιστημιούπολη μας, το φθινόπωρο του 2020».

Loader