Το Gamers’ Boulevard φέρνει τα video games στην πόρτα σου... την ίδια μέρα

Το Gamers’ Boulevard φέρνει τα video games στην πόρτα σου... την ίδια μέρα

Οι παραγγελίες που λαμβάνονται πριν τις 12 μ.μ. έρχονται κοντά σου την ίδια μέρα

Παίζεις CoD. Το score 48-49, ‘έχουμε τους πελλέ’ σκέφτεσαι. ‘Εχεις τον sniper τους στο στόχαστρο, παίρνεις την βολή, χάνεις. ‘Πώς γίνεται να μην ήταν headshot;’ αναρωτιέσαι. Ξαφνικά ο εχθρός στέλνει ένα drone, μπαμ. 50-49, έχασες. Κλασικά, παραμένεις ψύχραιμος (not), σπάζεις τον μοχλό σου και ζητάς από το σύμπαν να σου εξηγήσει πώς γίνεται να μην ήταν headshot. Επειδή όμως το σύμπαν δεν φαίνεται να απαντά και εσύ έμεινες χωρίς μοχλό η ώρα 11 το πρωί του Σαββάτου, αγχώνεσαι.‘Τώρα να μεν φκω έξω στους 40 βαθμούς να πιάσω μοχλό του PS4’ συλλογίζεσαι. No worries, έχουμε την λύση και για σένα, και τους άλλους εκατοντάδες gamers-φουτούλιδες.

Μπαίνεις Deliveryman και επιλέγεις Gamers Boulevard, για να σου φέρει τον μοχλό σπίτι την ίδια μέρα!  Έτσι κι αλλιώς ξέρεις το κατάστημα, το συνάντησες στο Comic Con, ή το είδες σε κάποιο group, άρα ξέρεις ότι εκεί θα βρεις αυτό που ψάχνεις σε προσιτές τιμές. Legends.

Στο Gamers’ Boulevard μέσω του Deliveryman, μπορείς να αγοράσεις από accessories όπως μοχλούς για το Playstation, μέχρι video games για PS4, XBOX One, και Nintendo Switch. Μπορείς επίσης να προπαραγγείλεις παιχνίδια τα οποία θα κυκλοφορήσουν εντός του 2020. 

Στην επιλογή “Pre-orders” θα βρεις: το Assassin's Creed Valhalla (standard, gold και ultimate edition), το Last of Us Part 2 (standard και special edition) και το Ghost of Tsushima (standard και special edition). Και, μην ανησυχείς, στον κατάλογο αναμένονται να προστεθούν και άλλοι τίτλοι αρκετά σύντομα.

Και το καλύτερο; Οι παραγγελίες που λαμβάνονται πριν τις 12 μ.μ. έρχονται κοντά σου την ίδια μέρα και οι υπόλοιπες την επόμενη. Εντός 24 ωρών! Μην αργείς, άρχισε τις παραγγελίες σου εδώ. Δεν θα χρεωθείς επιπλέον αν είσαι noob.

Loader