Γηροκομείο στην Αγγλία διοργάνωσε «drive-thru» πάρτι

Γηροκομείο στην Αγγλία διοργάνωσε «drive-thru» πάρτι

Για να δουν οι ηλικιωμένοι τις οικογένειές τους

Η εκδήλωση, που διοργανώθηκε στις 2 Μαΐου, στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία και οι ηλικιωμένοι μπόρεσαν έστω και από απόσταση να δουν τα παιδιά και τους συγγενείς τους.  

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε μετά από διαβούλευση με την αστυνομία, με τα αυτοκίνητα να φτάνουν μόνο με άτομο από την οικογένεια μέσα, ακολουθώντας τις κυβερνητικές οδηγίες. 

Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό σήμερα, το Ηνωμένο Βασίλειο πλέον κατέχει τη θλιβερή πρωτιά να ξεπερνά ακόμα και την Ιταλία σε θανάτους από τον κορωνοϊό.  

Όπως αναφέρει το Reuters, η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία ανακοίνωσε ότι 29.648 άνθρωποι πέθαναν ως τις 24 Απριλίου στην Αγγλία και την Ουαλία με τον covid-19 να αναφέρεται στο πιστοποιητικό θανάτου τους.   Αν σε αυτούς προστεθούν οι θάνατοι στη Σκοτία και τη Βόρεια Ιρλανδία ο απολογισμός για το διάστημα αυτό φτάνει τους 32.313, ο μεγαλύτερος αριθμός θανάτων που έχει καταγραφεί στην Ευρώπη, περισσότεροι ακόμη και από την Ιταλία που θεωρούνταν μέχρι πρότινος η πλέον πληγείσα ευρωπαϊκή χώρα.

Πηγή

Loader