Tο Google δοκιμάζει μια... νυχτερινή λειτουργία

Tο Google δοκιμάζει μια... νυχτερινή λειτουργία

Το Google δοκιμάζει μια νυχτερινή λειτουργία για αναζήτηση σε επιτραπέζιους υπολογιστές, το Google επιβεβαίωσε την είδηση στο The Verge

Το Google δοκιμάζει μια νυχτερινή λειτουργία για αναζήτηση σε επιτραπέζιους υπολογιστές, το Google επιβεβαίωσε την είδηση στο The Verge.

Εάν η δοκιμή έχει κυκλοφορήσει σε εσάς και το σύστημά σας έχει ρυθμιστεί σε σκοτεινή λειτουργία, το φόντο των σελίδων αναζήτησης του Google θα είναι πολύ σκούρο γκρι.

Δεν είναι σαφές αν η εταιρεία είναι ευχαριστημένη με το τεστ . Μερικά στελέχη της Verge είχαν αλλάξει αυτόματα τις σελίδες αναζήτησης σε νυχτερινή λειτουργία και το 9to5Google και ορισμένα άτομα στο Twitter έχουν επίσης δει τη νέα σκοτεινή λειτουργία. Ωστόσο, οι σελίδες αναζήτησης του Google είναι ακόμα λευκές για πολλούς, παρόλο που μπορεί να έχουν ενεργοποιήσει τη σκοτεινή λειτουργία αυτή τη στιγμή στο macOS.

Δεν είναι επίσης σαφές εάν ή πότε η νυχτερινή λειτουργία για την αναζήτηση επιτραπέζιων υπολογιστών μπορεί να διατεθεί επίσημα ευρύτερα. «Πάντα δοκιμάζουμε νέους τρόπους για να βελτιώσουμε την εμπειρία μας για τους χρήστες μας, αλλά δεν έχουμε κάτι συγκεκριμένο να ανακοινώσουμε αυτήν τη στιγμή», δήλωσε η Google στο The Verge.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται μια νυχτερινή λειτουργία αναζήτησης σε επιτραπέζιο υπολογιστή: Η Google ανέφερε τον Ιανουάριο ότι κάποιοι χρήστες ήδη χρησιμοποιούσαν την νυχτερινή λειτουργία.

Εάν είστε νυχτόβιο πλάσμα… τότε αυτή η είδηση σίγουρα σας έκανε χαρούμενους.

Οι αλλαγές στη νυχτερινή λειτουργία του Twitter έπληξαν ορισμένους χρήστες την περασμένη εβδομάδα όταν η λειτουργία τους απροσδόκητα έγινε ακόμη πιο σκοτεινή. Και η Microsoft δοκιμάζει τώρα αλλαγές στο Word για να κάνει ολόκληρα τα έγγραφα πιο σκοτεινά όταν χρησιμοποιείτε νυχτερινή λειτουργία.

Πηγή 

Loader