H στήριξη του SupportCY στο Υπουργείο Παιδείας

H στήριξη του SupportCY στο Υπουργείο Παιδείας

1000 tablets σε άπορους μαθητές και πέραν των €261.000 για στήριξη εκπαιδευτικών δράσεων

1000 τάμπλετς προσφέρθηκαν στο Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, σε συνεργασία με τις εταιρίες Public και Bionic μέσα από το Δίκτυο #SupportCy, για μαθητές που δεν έχουν τα ηλεκτρονικά μέσα, έτσι ώστε να μπορούν να παρακολουθούν τα διαδικτυακά μαθήματα του Υπουργείου Παιδείας, από το σπίτι. 

Παράλληλα ανοίγεται ένας τεράστιος ορίζοντας διαδικτυακής  γνώσης, με την ηλεκτρονική εγκυκλοπαίδεια «Polignosi» (www.polignosi.com) η οποία προσφέρεται με επίσπευση στους μαθητές, φοιτητές και σε κάθε πολίτη. Πρόκειται για μια συνεργασία της Τράπεζας Κύπρου με την εφημερίδα Πολίτης και τις εκδόσεις «Αρκτίνος» και μια προσπάθεια τριών ετών που ολοκληρώθηκε την κατάλληλη στιγμή. 

H Tράπεζα Κύπρου στηρίζει επίσης στην ερευνητική δραστηριότητα του Πανεπιστημίου Κύπρου, ενισχύοντας την έρευνά του αναφορικά με τις λοιμώξεις μολυσματικών ασθενειών. Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Νέων Κύπρου (EYP Cyprus) ανέλαβε στοχευμένες δράσεις για νέους και φοιτητές αναφορικά με τις συνέπειες του CΟVID – 19.

Στον τομέα των καλλιτεχνικών και ψυχαγωγικών δράσεων υφιστάμενοι αλλά και νέοι συνεργάτες της Τράπεζας και του Reaction, όπως οι: Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου, ΜΚΟ Κυπριακή Μαθηματική Εταιρεία, ΜΚΟ CyprusComputerSociety, Isavella Κids, Woodn’ FireArtBakery και KidsAlternativities κρατάνε συντροφιά στα παιδιά με δημιουργικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες, συμμετέχοντας στην τηλεοπτική εκπομπή «Πρωτοσέλιδο Junior» αλλά και μέσω των social media. Επίσης, η εταιρεία Riverland στηρίζει το Δίκτυο, με  «Ζωντανές Διαδικτυακές Ξεναγήσεις για Παιδιά.

Εμφάνιση στην εκπομπή, αλλά και στα social media, κάνει και η “Χαρά”, το λούτρινο αρκουδάκι της Τράπεζας Κύπρου και του Reaction, ζητώντας ευχές και ζωγραφιές από τα παιδιά για να τις μεταφέρει στα άτομα της πρώτης γραμμής. Μια συνεργασία με την διαφημιστική εταιρεία PartnersVMLY&R. (Διαβάστε περισσότερα εδώ)

Tην όλη επικοινωνία για το Δίκτυο έχει αναλάβει η ORBMarketing & Communications, ενώ εκτυπώσεις υλικού έχει αναλάβει η Arnold’sDigitalPrinters.

Loader