Η Digital TV σε αριθμούς το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μάρτη

Η Digital TV σε αριθμούς το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μάρτη

Αισθητή αύξηση στα connections και στους viewers

Το Woman to Woman με τη Miss Foxy Fox καθώς και το Be my Guest με Shanti Yoga ανάμεσα στα δημοφιλέστερα επεισόδια της περιόδου

Εμφανή ανοδική πορεία παρουσιάζουν τα στατιστικά στοιχεία της Digital που συλλέγονται για το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μάρτη, καθώς η αύξηση τόσο στα connections όσο και στους viewers είναι αισθητή

Ειδικότερα, η αθλητική εκπομπή "Super Monday", υπό την επιμέλεια και αρχισυνταξία του δημοφιλούς και έγκυρου αθλητικού portal, kerkida.net , συγκέντρωσε 59,150 viewers.

Τα βραδινά "Digital News" με τη Γωγώ Αλεξανδρινού σημείωσαν 58,520 viewers ενώ ανοδική πορεία σημειώνουν και οι θεάσεις της καθημερινής εκπομπής "Business Hour by Brief ", η οποία κατέγραψε με τη σειρά της 42,849 viewers. 

Η νέα καθημερινή εκπομπή "Mylife", βασισμένη στη θεματολογία του ομώνυμου σάιτ, με παρουσιάστρια την Κάλια Ελευθερίου, σημείωσε 43,820 viewers. Η επίσης ψυχαγωγική εκπομπή, το late nigh show "Σε Πρώτη Προ(σ)βολή", με τους Μαρίνο Νομικό και Κωνσταντίνο Ψυλλίδη, συγκέντρωσε 11,706 viewers. 

Συνολικά, για τις δυο μόλις εβδομάδες Μαρτίου, η Digital TV κατέγραψε 342,002 total viewers και 1,016,747 total connections. 

Aξίζει να σημειωθεί ότι το επεισόδιο Shanti Yoga της εκπομπής "Be my guest" με την Κάλια Ελευθερίου καθώς και το Woman to Woman με τη Miss Foxy Fox συγκαταλέγονται ανάμεσα στα δημοφιλέστερα επεισόδια της περιόδου.

Loader