Η εκπομπή Top Gear έρχεται για γυρίσματα Κύπρο

Η εκπομπή Top Gear έρχεται για γυρίσματα Κύπρο

Θεωρείται η σημαντικότερη αυτοκινητιστική εκπομπή παγκοσμίως

Γράφει το car.com.cy:

Η STS Events και το car.com.cy έχουν χαρμόσυνα νέα για τους φίλους της αυτοκινητιστικής κοινότητας. Βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ότι η μεγαλύτερη εκπομπή αυτοκινήτου στον κόσμο, το αγαπημένο μας Top Gear, έρχεται στην Κύπρο για να γυρίσει ένα επεισόδιο στη χώρα μας.

Μετά από συζητήσεις με τους παραγωγούς της εκπομπής, η STS Events συμφώνησε με τον παραγωγό της εκπομπής ο οποίος ήρθε στην Κύπρο, για να γίνει ένα θέμα στην πίστα Achna Speedway την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου από τις 12 το μεσημέρι και μετά.

Τα παιδιά του Top Gear έμειναν εντυπωσιασμένα με την πίστα Achna Speedway και την ενημέρωση που έτυχαν από τον Στέλιο Κυθρεώτη της STS Events, στο ότι η Κύπρος διαθέτει μια μεγάλη μάζα φίλων του γρήγορου, βελτιωμένου και JDM αυτοκινήτου. Τελικά, αποφασίστηκε να γίνει ένα γύρισμα στην πίστα, με σενάριο που δεν μπορεί να αποκαλυφθεί!

H αποστολή του καναλιού είναι μεγάλη για το γύρισμα του επεισοδίου στην Κύπρο και είναι πολύ σημαντικό για τη χώρα μας, μια εκπομπή τέτοιου βεληνεκούς να έρθει εδώ.

Για περισσότερα, συντονίσου με CAR

Loader