Η Microsoft παρουσίασε τα νέα Windows 11 (βίντεο)

Η Microsoft παρουσίασε τα νέα Windows 11 (βίντεο)

Microsoft: Αυτά είναι τα νέα χαρακτηριστικά των Windows 11 - Ευκολία στη χρήση και εναρμονισμένα με τις ψηφιακές μας ανάγκες.

Η Microsoft παρουσίασε σήμερα την επόμενη γενιά του λειτουργικού της συστήματος, τα Windows 11.

Ο διευθύνων σύμβουλος της αμερικανικής εταιρείας, Σάτια Ναντέλα, και ο επικεφαλής ανάπτυξης προϊόντων, Πάνος Πανάι, παρουσίασαν τα νέα χαρακτηριστικά των Windows, με έμφαση στην μοντέρνα εμφάνιση και στην ευκολία χρήσης.

Τα Windows 11 θα είναι διαθέσιμα σε νέους υπολογιστές και μέσω δωρεάν αναβάθμισης για υπολογιστές με Windows 10 από αυτό το καλοκαίρι. Για να ελέγξει ο χρήστης αν πληροί τις προϋποθέσεις για δωρεάν αναβάθμιση σε Windows 11, θα πρέπει να επισκεφτεί το Windows.com και να «κατεβάσει» την εφαρμογή PC Health Check.

Η Microsoft συνεργάζεται με τους συνεργάτες λιανικής για να βεβαιωθεί ότι οι υπολογιστές με Windows 10 που αγοράζουν οι πελάτες της σήμερα, είναι έτοιμοι για την αναβάθμιση σε Windows 11.

Αυτά είναι τα Windows 11 - Σημεία από την παρουσίαση

Η Microsoft απλοποίησε τη σχεδίαση και την εμπειρία χρήστη για να ενισχύσει την παραγωγικότητα και να εμπνεύσει τη δημιουργικότητά μας. Το νέο λειτουργικό σύστημα χαρακτηρίζεται μοντέρνο, φρέσκο, καθαρό και όμορφο. Από το νέο κουμπί Έναρξη και τη γραμμή εργασιών σε κάθε ήχο, γραμματοσειρά και εικονίδιο, όλα έγιναν σκόπιμα για να μας φέρουν μια αίσθηση ηρεμίας και άνεσης. Βάζουμε το Start στο κέντρο και διευκολύναμε να βρούμε γρήγορα αυτό που χρειάζεστε. Το Start χρησιμοποιεί τη δύναμη του cloud και του Microsoft 365 για να δείξει τα πρόσφατα αρχεία ανεξάρτητα από την πλατφόρμα ή τη συσκευή που τα προβάλατε νωρίτερα, ακόμα κι αν ήταν σε συσκευή Android ή iOS.

Όπως σημειώνεται στην επίσημη παρουσίαση, τα νέα δεδομένα που έφερε στη ζωή μας η πανδημία του κορωνοϊού και οι ψηφιακές μας ανάγκες δεν πέρασαν στα ψιλά από τους υπεύθυνους της Microsoft.

«Οι τελευταίοι 18 μήνες οδήγησαν σε νέα συμπεριφορά για το πώς δημιουργούμε ψηφιακές σχέσεις με ανθρώπους ψηφιακά. Ακόμα και όταν αρχίζουμε να επιστρέφουμε σε πιο προσωπική αλληλεπίδραση, θέλουμε να συνεχίσουμε να διευκολύνουμε τους ανθρώπους να παραμένουν κοντά μεταξύ τους ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται. Και δεν θέλουμε η συσκευή ή η πλατφόρμα στην οποία βρίσκεστε να είναι εμπόδιο. Με τα Windows 11, είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε το Chat από το Microsoft Teams ενσωματωμένο στη γραμμή εργασιών. Τώρα μπορείτε να συνδεθείτε άμεσα μέσω κειμένου, συνομιλίας, φωνής ή βίντεο με όλες τις προσωπικές σας επαφές, οπουδήποτε, ανεξάρτητα από την πλατφόρμα ή τη συσκευή στην οποία βρίσκονται, σε Windows, Android ή iOS. Εάν το άτομο με το οποίο συνδέεστε στο άλλο άκρο δεν έχει πραγματοποιήσει λήψη της εφαρμογής Teams, μπορείτε να συνδεθείτε μαζί του μέσω αμφίδρομου SMS.

» Τα Windows 11 σάς προσφέρουν επίσης έναν πιο φυσικό τρόπο για να συνδεθείτε με φίλους και συγγενείς μέσω ομάδων, επιτρέποντάς σας να κάνετε σίγαση και σίγαση αμέσως ή να ξεκινήσετε την παρουσίαση απευθείας από τη γραμμή εργασιών». 

 

 

 

Loader