Η πασίγνωστη αλυσίδα που άρχισε το 1975 στον Καναδά

Η πασίγνωστη αλυσίδα που άρχισε το 1975 στον Καναδά

Στην Κύπρο κλείνει φέτος μια δεκαετία

«Γεννήθηκε» στο Τορόντο του Καναδά το μακρινό 1975 και έκτοτε έχει κατορθώσει ως αλυσίδα να επεκταθεί σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη, με φυσική παρουσία σε 43 διαφορετικές γεωγραφικές περιοχές και 32 ξεχωριστές χώρες. Διαχρονικό όραμα του Second Cup, σύμφωνα με την πολυεθνική πια εταιρεία που το διευθύνει, είναι να συνεχίσει να φιγουράρει ως πρώτη μούρη στο παγκόσμιο industry του καφέ, με διακριτά χαρακτηριστικά την αφοσίωση και την έμφαση στην τελειομανία και την καινοτομία.

Το πρώτο international franchise της δημοφιλούς καναδικής αλυσίδας λειτούργησε το 2003 στο Ντουμπάι. Στη δική μας χώρα, στη νησιωτική Κύπρο, η αλυσίδα έβαλε τα θεμέλια της το 2010 με το Second Cup Έγκωμης, που έχει σταδιακά μετεξελιχθεί σε σήμα κατατεθέν τόσο για την περιοχή όσο και για ολόκληρη τη Λευκωσία.

Έναν χρόνο μετά, άνοιξε στην Κύπρο το δεύτερο κατάστημα και μετά από ακόμη έναν χρόνο το τρίτο. Φτάνοντας το 2013, η αλυσίδα κατάφερε να μην καταποντιστεί από την οικονομική κρίση και να ανοίξει, τρία χρόνια μετά, άλλα 9 καταστήματα.

gkgkgk

Σε διεθνή βάση, υπολογίζεται πως το καναδικό franchise διατηρεί στις μέρες μας 450 καταστήματα στον Καναδά και περίπου 300 σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο. Στην Κύπρο λειτουργούν πια 20 μαγαζιά παγκυπρίως, σε Λευκωσία, Λάρνακα, Πάφο, Παραλίμνι και Αγία Νάπα.

«Το πάθος για αυτό που κάνουμε και η διάθεσή μας να προσφέρουμε υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες σε όλους ανεξαιρέτως τους πελάτες μας είναι το μυστικό της επιτυχίας μας», πιστεύουν οι αρμόδιοι της αλυσίδας που να σημειωθεί πως έχουν καταφέρει να εξασφαλίσουν όλα τα πιστοποιητικά καλής πρακτικής και υγιεινής που δίνονται στο ευρύτερο industry όπου δραστηριοποιούνται.

«Aπό τα πλούσια σε βλάστηση βουνά της Κόστα Ρίκα και της Κολομβίας μέχρι τις χαοτικές εκτάσεις της Κεντρικής Αφρικής και τα εξωτικά και μαγευτικά νησιά της Sumatra, οι αποκλειστικοί μας συνεργάτες προέρχονται από τα καλύτερα μέρη παραγωγής καφέ σε ολόκληρη την υφήλιο».

Πέρα από τον καφέ της, το Second Cup είναι πολύ δημοφιλές και για άλλα χαρακτηριστικά του ροφήματα που συμπεριλαμβάνουν διάφορες γεύσεις παγωμένου γιαουρτιού, φρέσκους δροσιστικούς χυμούς και συμπληρώματα διατροφών.

φξφξφ

Loader