Η στήριξη του #SupportCY στο Υπουργείο Yγείας

Η στήριξη του #SupportCY στο Υπουργείο Yγείας

€67.000 για αγορά προϊόντων και υπηρεσιών. Στους ήρωες της πρώτης γραμμής

Ενισχύοντας τους επαγγελματίες της υγείας, οι οποίοι δίνουν μάχη νυχθημερόν με τον «αόρατο εχθρό», η Τράπεζα Κύπρου και ο φιλανθρωπικός οργανισμός των ποδοσφαιριστών «Γκολ στη Ζωή», συνεργάστηκαν για την αγορά ειδικού εξοπλισμού της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων. (Διαβάστε περισσότερα εδώ)

Σε συνεργασία με τον Παγκύπριο Αντιαναιμικό Σύνδεσμο και την εταιρία MedicalEquipmentServicesInternational προσφέρθηκαν χειρουργικές μάσκες και καπελάκια για τις ανάγκες των Κέντρων Θαλασσαιμίας σε όλες τις πόλεις και του Ογκολογικού Κέντρου της Τράπεζας Κύπρου, ενώ αγοράστηκε μηχανισμός απολύμανσης με τη συμβολή της εταιρείας OlitechLtd για το Ινστιτούτο Γενετικής και Νευρολογίας. Το Ινστιτούτο στηρίχθηκε επίσης με φορητούς υπολογιστές, με τη συνεισφορά της εταιρίας Bionic.

Το #SupportCY στηρίζει επίσης το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας που περιθάλπει ασθενείς με κορωνοϊό, την Επιδημιολογική Μονάδα Επιτήρησης του Υπουργείου Υγείας, τις υποστηρικτικές μονάδες, το Τηλεφωνικό Κέντρο 1420 της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων και το Ινστιτούτο Γενετικής και Νευρολογίας προσφέροντας φαγητό και καφέδες, σε συνεργασία με τις εταιρίες Φούρνοι ΖορπάςMcDonaldsPizzaHutTheThreeBakersΠανδώραC.APapaellinas και ΚΕΑΝ. Η εταιρία TheBodyShop προσφέρει κρέμες χεριών για το νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέλη του προσωπικού της Τράπεζας Κύπρου θέλοντας να συνεισφέρουν στην όλη προσπάθεια, αγόρασαν και πρόσφεραν στους θαλάμους του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας 5 tablets για άμεση και εύκολη επικοινωνία του προσωπικού των θαλάμων covid19 με επιστήμονες άλλων ειδικοτήτων στις περιπτώσεις που κρίνεται αναγκαίο από τους θεράποντες ιατρούς, με τη συνεργασία της εταιρίας Stephanis.

Επίσης, μέσω του #SupportCY, προσφέρεται ιατρικός εξοπλισμός και αναλώσιμα στα 8 Κέντρα Υγείας των ορεινών κοινοτήτων, μετά από εισφορά του Τεκτονικού Ιδρύματος Λευκωσίας «Σόλων».

Tην όλη επικοινωνία για το Δίκτυο έχει αναλάβει η εταιρία ORB Marketing & Communications, ενώ εκτυπώσεις υλικού έχει αναλάβει η εταιρία  Arnold’s Digital Printers

Loader