Καλούλα ιδέα για τις κλειστές επιχειρήσεις στην Κύπρο

Καλούλα ιδέα για τις κλειστές επιχειρήσεις στην Κύπρο

#SolidaritywithHospitality: Από τη σελίδα My Guide Cyprus

Ποστάρουμε φωτογραφίες και βίντεο από αγαπημένα μας μέρη στην Κύπρο, δηλώνοντας τη στήριξη και την αλληλεγγύη μας για όσο παραμένουν κλειστά

Τα άτομα που τρέχουν τον διαδικτυακό οδηγό πόλης και εξόδου My Guide Cyprus, που περιγράφεται ως μία αρκετά pro ιστοσελίδα στην Κύπρο για συμβουλές, καθοδήγηση και tips σε διαμονή, ψυχαγωγία και εστίαση, σκέφτηκαν όπως απευθύνουν δημόσιο κάλεσμα σε όλους μας να δημοσιεύουμε φωτογραφίες, βίντεο και promotional κριτικές από τα αγαπημένα μας μέρη στην Κύπρο, σε μια αισιόδοξη πρωτοβουλία αλληλεγγύης με τις δοκιμαζόμενες απ’ την πανδημία και προσωρινά κλειστές επιχειρήσεις.

Ειδικότερα, με τη χρήση του hashtag #SolidarityWithHospitality, όλοι όσοι το θελήσουν καλούνται να δημοσιεύουν στις σελίδες τους, είτε στο Facebook, είτε στο Instagram είτε σε blogs, τα αγαπημένα τους ξενοδοχεία, airbnb's, καφέ, σπα, εστιατόρια κλπ που βρίσκονται στην Κύπρο.

Μπορεί να είναι ένα κοκτέιλ, μια θέα, ένα πιάτο, το ο,τιδήποτε, διευκρινίζουν. Αρκεί να γίνει πράξη η στήριξη και η αλληλεγγύη, μέσω της προώθησης στην πρωτοφανή αυτή εποχή της καραντίνας.

Διευκρινίζεται επιπλέον πως όσες επιχειρήσεις το επιθυμήσουν, θα μπορούν, μέσω της πρωτοβουλίας αυτής, να προσφέρουν μέσω διαδικτύου vouchers σε δυνητικούς πελάτες τους, που θα χρησιμοποιηθούν όταν με το καλό η καραντίνα αρθεί και οι επιχειρήσεις επαναλειτουργήσουν. 

Για περισσότερα, πάτα εδώ

Loader