Κύπρος: Διοργανώνεται forum για ψηφιακό μετασχηματισμό

Κύπρος: Διοργανώνεται forum για ψηφιακό μετασχηματισμό

IT Leaders Οnline Forum - Defining Digital Transformation Priorities to Achieve Resiliency

 

Το ξέσπασμα της επιδημίας του COVID-19 απέδειξε την αναγκαιότητα της πληροφορικής και του ψηφιακού μετασχηματισμού. Οι εταιρείες καλούνται να μετατρέψουν αυτή την κρίση σε ευκαιρία για να επιταχυνθεί η μετάβαση στο digital business. 

Γι’ αυτό η DIAS Media Group και η Boussias Communications διοργανώνουν, την Τρίτη 12 Μαΐου 2020, το πρώτο IT Leaders Online Forum με θέμα «Defining Digital Transformation Priorities to Achieve Resiliency». Το forum έχει στόχο να αναδείξει τις στρατηγικές και βέλτιστες πρακτικές που θα βοηθήσουν τις εταιρείες να διαχειριστούν τις προκλήσεις της νέας κανονικότητας. 

Η θεματολογία:

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από παρουσιάσεις διεθνών experts και Ελλαδιτών practitioners το συνέδριο θα επιχειρήσει να σκιαγραφήσει την επόμενη μέρα για την οικονομία και το επιχειρείν.

Trends and challenges

Boosting business resiliency

Boost process automation

Self-service capabilities

The role of AI

Remote working

Information Security issues 

 

Οι ομιλητές:

Thomas Koulopoulos, Futurist, συγγραφέας: Κορυφαίος digital futurist, συγγραφέας 13 βιβλίων και ιδρυτής του Delphi Group – του think-tank με έδρα τη Βοστώνη το οποίο παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες στις μεγαλύτερες εταιρείες σε όλο τον κόσμο. Θεωρείται ένας από τους πλέον επιδραστικούς συμβούλους του κλάδου της τεχνολογίας, ενώ η δουλειά του έχει επαινεθεί από κορυφαίους οραματιστές. 

Ade McCormack, Near Futurist, Digital Strategist & συγγραφέας: Πρώην technologist, ο οποίος σήμερα εστιάζει στο να βοηθήσει οργανισμούς αλλά και μεμονωμένα στελέχη να «θριαμβεύσουν» στη μετά-βιομηχανική εποχή. Εργάζεται ως σύμβουλος σε θέματα σχετικά με την ψηφιακή οικονομία.

Professor Denis Fischbacher-Smith, Research Chair in Risk and Resilience, University of Glasgow: Ασχολείται κυρίως με την έρευνα γύρω από την πρόληψη, την προστασία και την προετοιμασία στο πλαίσιο της επιχειρησιακής συνέχειας, καθώς επίσης με την ψυχολογία της ριζοσπαστικοποίησης και των εσωτερικών απειλών. 

Για περισσότερες πληροφορίες: www.Itvirtualsessioncy.com

Loader