Κύπρος: Έρχεται το πρώτο ολοήμερο συνέδριο για Google Marketing

Κύπρος: Έρχεται το πρώτο ολοήμερο συνέδριο για Google Marketing

Supported από τη Google!

Mε καταξιωμένους ομιλητές και εμπειρογνώμονες τόσο από τη χώρα μας όσο και από το εξωτερικό

Ζούμε στο 2020. Μάρκετινγκ χωρίς ίντερνετ και ίντερνετ χωρίς Google, δεν γίνεται. Οι εξελίξεις και οι πρακτικές γύρω από το ζήτημα συνεχώς τρέχουν και μετεξελίσσονται και το πρώτο ολοήμερο συνέδριο για Google Marketing που θα συμβεί στη χώρα μας είναι γεγονός!

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου και ανταποκρινόμενο στις ανάγκες της εποχής και στη φύση του θα γίνει διαδικτυακά και live on your screen.

φαφαφ

Το 1ο Google Marketing Conference in Cyprus έρχεται λοιπόν για να σας βοηθήσει να ενισχύσετε τις δεξιότητές σας ή να αποκτήσετε εντελώς καινούριες στο Digital Marketing αναδεικνύοντας τις σημαντικότερες τάσεις στο Performance,  το Measurement και το Video.

Από τις 8:30 το πρωί μέχρι τις 3:45 το απόγευμα, στη σκηνή του συνεδρίου θα ανέβουν καταξιωμένοι practitioners από την Κύπρο και το εξωτερικό για να μοιραστούν εμπειρίες, tips και insights καλύπτοντας ευρεία θεματολογία γύρω από τις πιο σύγχρονες πρακτικές.

Ανάμεσα στους ομιλητές συμπεριλαμβάνονται οι ακόλουθοι:

  • Ηλίας Σούσης, Head of Domestic Market, Agencies and YouTube Greece, Bulgaria, Cyprus, Malta, Google

  • Πάνος Λαμπράκος, Head of Finance & Gaming, Greece, Bulgaria, Cyprus, Malta, Google

  • Πάνος Λαδάς, Managing Director, ON.marketing

  • Jakub Váchal, App Specialist, Google

  • Mάρκος Κοεμτζόπουλος, Industry Manager, Google

  • Maria Bocheva, Attribution & Automation Specialist, Google

  • Tika Spijkerman, Measurement & Attribution Specialist, Google

αφαφαφ

Πέρα από τους διεθνείς keynote ομιλητές θα προσφέρεται η δυνατότητα για speed networking μεταξύ των συμμετεχόντων, one-to-one sessions με πελάτες, συνεργάτες και ομιλητές, virtual expo booths και διαδραστικότητα με ζωντανά polls και διαγωνισμούς.

 Η virtual εκδοχή του 1ου Google Marketing Conference in Cyprus αναμένεται λοιπόν να προσφέρει μια ολοκληρωμένη συνεδριακή εμπειρία για σύνεδρους, ομιλητές και χορηγούς, σε μία μέρα γεμάτη έμπνευση, πρακτικές συμβουλές, διάδραση και networking.

Περιηγήσου στην ειδικά διαμορφωμένη ιστοσελίδα του συνεδρίου και ενημέρωσε ατζέντα!

· 

Loader