Κύπρος: Μέχρι €60,000 στήριξη σε νέους σταρταπάδες

Κύπρος: Μέχρι €60,000 στήριξη σε νέους σταρταπάδες

Από το IDEA της Τράπεζας Κύπρου

Το κυπριακό πρόγραμμα έχει βραβευτεί από την Κομισιόν ως το καλύτερο στην Ευρώπη!

Νέες αιτήσεις από φιλόδοξους επιχειρηματίες που επιθυμούν να μετατρέψουν την καινοτόμο ιδέα τους σε βιώσιμη επιχείρηση – startup, ανακοίνωσε πρόσφατα το IDEA της Τράπεζας Κύπρου. 

Το IDEA έχει μάλιστα βραβευθεί από το European Commission ως το καλύτερο στην Ευρώπη ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε 29 χώρες για την προώθηση επιχειρηματικών δεξιοτήτων. Μέσα σε μια αίθουσα από 500 αντιπροσώπους από 29 χώρες, ήχησε το «And the winner is …Cyprus!». Η διάκριση αυτή έχει κάνει περήφανη την Κύπρο και έχουμε δεχθεί τα συγχαρητήρια της Πολιτείας, του επιχειρηματικού κόσμου και πολλών άλλων, αναφέρεται από τους ιθύνοντες.

Μέχρι στιγμής, το IDEA έχει στηρίξει 48 νεοφυείς επιχειρήσεις και έχει δημιουργήσει περισσότερες από 70 θέσεις εργασίας όντας το μεγαλύτερο μη-κερδοσκοπικό κέντρο ολοκληρωμένης επιχειρηματικής στήριξης. Υλοποιεί τη συνεργασία ιδιωτικού και δημόσιου τομέα και συμβάλλει στην καλλιέργεια κουλτούρας αφιλοκερδούς προσφοράς (‘giving back’) στον επιχειρηματικό κόσμο. Βραβεύθηκε από τα Cyprus Responsible Business Awards με το Χρυσό Βραβείο για «Αριστεία στη Συνεργασία» και το Αργυρό στο «Cause Advocacy».

Περαιτέρω πληροφορίες υπάρχουν στο Facebook ενώ αιτήσεις για συμμετοχή στο πρόγραμμα γίνονται μέσω της σχετικής ιστοσελίδας

Η προθεσμία λήγει στις 24 Φεβρουαρίου

Loader