Κύπρος: Μία σπουδαία ευκαιρία για νέους σταρταπάδες

Κύπρος: Μία σπουδαία ευκαιρία για νέους σταρταπάδες

Το βραβευμένο Κέντρο Καινοτομίας IDEA, για 6η συνεχή χρονιά, προσφέρει στήριξη μέχρι 60 χιλιάδες ευρώ

Το Κέντρο Καινοτομίας IDEA δέχεται αιτήσεις για νέα startups (νεοφυείς επιχειρήσεις) και ενθαρρύνει άτομα που έχουν μία καινοτόμο ιδέα και το πείσμα και αποφασιστικότητα να την υλοποιήσουν, να υποβάλουν τις ιδέες τους μαζί με ένα βασικό επιχειρηματικό πλάνο.

Σε όσους επιλεχθούν, θα προσφερθεί ολοκληρωμένο πρόγραμμα στήριξης με υπηρεσίες και μετρητά με στόχο την εμπορικοποίηση (commercialisation) της καινοτομίας τους. Μέχρι στιγμής, το IDEA έχει στηρίξει 58 νεοφυείς επιχειρήσεις και έχει δημιουργήσει περισσότερες από 80 νέες θέσεις εργασίας. Ειδικά σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, η στήριξη νεοφυών επιχειρήσεων είναι κρίσιμης σημασίας για την ευημερία της κοινωνίας μας – εξού και  το IDEA συνεχίζει δυναμικά να στηρίζει νέους και νέες με καινοτόμες ιδέες και όρεξη για δουλειά.  

Το IDEA έχει βραβευτεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή το 2019, ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε 29 χώρες ως το πρώτο στο είδος του σε ευρωπαϊκό επίπεδο στην προώθηση των επιχειρηματικών δεξιοτήτων

Ως ο μοναδικός, ολοκληρωμένος, μη-κερδοσκοπικός οργανισμός στην Κύπρο, ενισχύει την κουλτούρα καινοτομίας στη χώρα και αναβαθμίζει την Κύπρο σε περιφερειακό κέντρο. Εξάλλου, έχει βραβευθεί δύο φορές στα Cyprus Responsible Business Awards, ενώ απολαμβάνει ένα ισχυρό διεθνές δίκτυο.

 

Οι αιτήσεις γίνονται μέσω αυτής της ιστοσελίδας και η προθεσμία λήγει στις 21 Φεβρουαρίου.

Loader