Life Changing Ideas με τον Paul Shotton

Life Changing Ideas με τον Paul Shotton

Η σειρά ομιλιών Life Changing Ideas φιλοξενεί τον κ. Paul Shotton σε μια
πρωτοποριακή συζήτηση γύρω από τα θέματα που αφορούν στον κίνδυνο εν μέσω κρίσης και μετασχηματισμούς καθώς και την κ. Ελένη Νεοκλέους, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του τμήματος Οικονομικής Διαχείρισης Κινδύνου της KPMG

φαφαφα

Ποιος είναι ο ομιλητής

Ο Paul Shotton είναι ο ιδρυτής της White Diamond Risk Advisory, με έδρα τη Νέα Υόρκη. Κατέχει διδακτορικό στη Φυσική Υψηλής Ενέργειας από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, ακολουθούμενο από ερευνητική υποτροφία στο CERN. O Paul εγκατέλειψε τον ακαδημαϊκό χώρο και ξεκίνησε την καριέρα του στον επιχειρηματικό κόσμο, εντασσόμενος στο δυναμικό της Goldman Sachs ως Proprietary Trader για εννέα χρόνια.

Στη συνέχεια μετακινήθηκε ως Επικεφαλής Κινδύνου και εργάστηκε σε πολλά από τα κορυφαία χρηματοπιστωτικά ιδρύματα του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων των JP Morgan Chase, Lehman Brothers και UBS.

Ο Paul έχει ένα μακροχρόνιο ενδιαφέρον για τη ρύθμιση των τραπεζών και τον συστημικό κίνδυνο και είναι γνωστός στις κοινότητες διαχείρισης κινδύνου και τραπεζικών ρυθμίσεων. Ως εκ τούτου, έχει κληθεί να μιλήσει σε πολλά βιομηχανικά φόρουμ, συμπεριλαμβανομένων εκδηλώσεων που διοργανώνονται από την Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών (BIS-Basel), την Τράπεζα της Αγγλίας και την Αρχή Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών του Ηνωμένου Βασιλείου, το Yale School of Management, το London School of

Economics , το ETH-Ζυρίχη, την Ένωση Διαχειριστών Κινδύνου, τη Διεθνή Ένωση Επαγγελματιών Κινδύνου, την Παγκόσμια Ένωση Επαγγελματιών Κινδύνου και το Περιοδικό Κινδύνου, καθώς και σε πολλά συνέδρια του τομέα.

αγαγαγαγα

Τι πρέπει να ξέρετε για την συζήτηση

H συζήτηση θα καλύψει τις προκλήσεις και τις διαταραχές που αντιμετωπίζει ο χρηματοοικονομικός κλάδος εν γένει, εν μέσω και μετά την πανδημία του κορονoϊού, καθώς και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες της Διαχείρισης Κινδύνου σε αυτό τον εξαιρετικά αβέβαιο καιρό. Ο Paul μέσα από την συζήτηση που θα έχει με την Ελένη Νεοκλέους θα αναλύσει την πορεία προς την ομαλότητα και τις αλλαγές στις πρακτικές Διαχείρισης Κινδύνου ως συνέπεια της πανδημίας. Θα επισημάνει τις ξεχωριστές

διαφορές μεταξύ της χρηματοπιστωτικής κρίσης του 2008 και της κρίσης του κορονοϊού και θα μας επιστήσει την προσοχή για τυχόν γεγονότα “Black Swan” που θα πρέπει να προσέξουμε τους επόμενους δώδεκα έως είκοσι τέσσερις μήνες.

Θα συζητήσει την αντίδραση των υπεύθυνων χάραξης πολιτικής στην πανδημία και τον ρόλο των κεντρικών τραπεζών ανά το παγκόσμιο.

Τέλος, θα ασχοληθεί με το ρόλο των γυναικών στον τομέα της χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και την διαφορετικότητα των φύλων γενικότερα.

18 Φεβρουαρίου 2021 / 16: 00-17: 00

Διαδικτυακή εκδήλωση/ Πλατφόρμα Zoom

ΔΩΡΕΑΝ Συμμετοχή / Απαιτείται εγγραφή εδώ

Χορηγός της συγκεκριμένης εκδήλωσης είναι η KPMG

Χορηγοί οι Ελληνική Τράπεζα, ΟΠΑΠ Κύπρου και η CYTA. Υποστηρικτές το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας.

Διοργανωτές είναι το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, και Globaltraining.

Χορηγός Επικοινωνίας η Digital Tree.

Loader