Μέσα στο νέο electro κλαμπ της Λευκωσίας

Μέσα στο νέο electro κλαμπ της Λευκωσίας

H αρχή μιας νέας εποχής για τo local scene

«Η φυλή, το φύλο, η καταγωγή, η σεξουαλικότητα και η κοινωνική σου τάξη δεν έχουν θέση στο νέο κλαμπ»

Media Artist: Polymnia Tsinti

Τοποθετημένο στο μπρουταλιστικό κτιριακό συγκρότημα του Zena Palace, το S//IP είναι το νέο nightclub ηλεκτρονικής μουσικής που λειτούργησε πρόσφατα στη Λευκωσία.

Για όλους όσοι λοιπόν ψάχνουν ποιότητα στις εξόδους τους, ποιότητα στα ποτά που πίνουν και ταλαντούχους local και international καλλιτέχνες, μουσικούς και performers, εδώ είναι μάλλον το μέρος για να νυχτοπερπατήσεις, πληροφορούμαστε απ' τα μυαλά που βρίσκονται πίσω από τη λειτουργία του νέου κλαμπ.

hdhd

Μετά άλλωστε το κλείσιμο δύο εμβληματικών μαγαζιών, του Klubd και του Square, οι επιλογές για τους λάτρεις της ηλέκτρο στο νησί, και κυρίως στη Λευκωσία, ήταν από περιορισμένες έως και ανύπαρκτες. Ο ερχομός του S//IP ήρθε λοιπόν σε μια στιγμή που το κοινό της ηλεκτρονικής μουσικής χρειαζόταν «επειγόντως» ένα μέρος για χορό, διασκέδαση και performance. 

ησδηση

Το S//IP άνοιξε τις πόρτες του φέτος τον Δεκέμβρη, με σκοπό την ύπαρξη ενός άνετου κλαμπ για χορό στην πόλη, χωρίς προκαταλήψεις και χωρίς ταμπού. Σύμφωνα με τους εμπνευστές του, η φυλή, το φύλο, η καταγωγή, η σεξουαλικότητα και η κοινωνική σου τάξη δεν έχουν καμία σημασία και καμία θέση στο κλαμπ. Ένα vibe που, αδιαμφισβήτητα, και δυστυχώς, δεν το αισθάνεσαι παντού και πάντοτε στη χώρα που ζούμε...

Climb the stairs. See the monolith. Then enter

δηδηδ
Ταράτσα

Κάθε βδομάδα το νέο κλαμπ φιλοξενεί διαφορετικού τύπου events, πολλαπλής αισθητικής και χαρακτήρα, με μια σταθερή ωστόσο αφοσίωση και συνέπεια στην ποιότητα. Μιλάμε κιόλας για το πρώτο μάλλον κλαμπ στην Κύπρο που έχει κατορθώσει με επιτυχία να εφαρμόσει την πλήρη απαγόρευση του καπνίσματος, με ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην ταράτσα για καπνιστές. Να αναφερθεί επίσης πως τα καλαμάκια και τα γυαλιά που χρησιμοποιούνται στο κλαμπ είναι eco-friendly.

χδηδηδη
Dance Floor

 

Είναι η αρχή μιας νέας εποχής για τη ντόπια σκηνή στην Κύπρο. Το νέο κλαμπ ήρθε για να σπάσει τη σιωπή και να επανεκκινήσει το beat στις ζωές μας, επισημαίνεται. Πρόκειται για συνεργασία μεταξύ ανθρώπων της ντόπιας σκηνής που μοιράζονται το ίδιο πάθος και την ίδια, μεγάλη αγάπη για καλή μουσική και αισθητική.

bhdhd
Bar

Το νέο κλαμπ είναι ανοιχτό συγκεκριμένες μέρες κάθε εβδομάδα και επιδιώκει να λειτουργήσει ως πλατφόρμα για ντόπιους καλλιτέχνες και artists που χρειάζονται ένα μέρος να δείχνουν και να εξασκούν τη δουλειά τους. Πέρα όμως από τους ντόπιους, σκοπός είναι συχνά να εμφανίζονται στον χώρο και international καλλιτέχνες, οι οποίοι θα προσκαλούνται στην Κύπρο ειδικά για να παίξουν εδώ.

Εσωτερικά, ο χώρος έχει ανακαινιστεί πλήρως, έχει βαφτεί dead black, διακοσμείται με πολύχρωμο φωτισμό και έχει εξοπλιστεί με τελευταίας τεχνολογίας sound system, με σκοπό να ικανοποιείται το απαιτητικό κοινό της ηλεκτρονικής μουσικής, που θεωρεί τον ήχο πολύ σημαντικό στοιχείο για την επιτυχία ενός τέτοιου κλαμπ.

fafafa
Seating area

Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι στον χώρο, ωστόσο δεν θα επιδεικνύεται ανοχή σε φαινόμενα ομοφοβίας, ρατσισμού και σεξισμού. 

Να σημειωθεί επίσης πως όλα τα events στο S//IP απευθύνονται σε άτομα άνω των 18 ετών και για την είσοδο ενδέχεται να ζητείται επίδειξη ταυτότητας για ταυτοποίηση της ηλικίας. Εχθρικές, αντικοινωνικές και βίαιες συμπεριφορές δεν θα γίνονται αποδεκτές.

hdhd
Dance floor

LINKS

http://sllip.club/index.html

https://www.residentadvisor.net/club.aspx?id=178300

https://www.facebook.com/sllip.club

https://www.instagram.com/sllip.club/

Loader