Νέο gaming cafe ανοίγει αύριο στο Κίτι

Νέο gaming cafe ανοίγει αύριο στο Κίτι

Το INSPOT Κίτι ανοίγει τις πόρτες του για πρώτη φορά την Τρίτη 9 Ιουνίου 2020

Ένα νέο σποτ που φιλοδοξεί να γίνει place to be για τους gamers της Λάρνακας και όχι μόνο ανοίγει αύριο στο Κίτι.

Στο INSPOT Kiti μπορεί κάποιος να βρει 41 PC εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε εξαρτήματα και περιφερειακά, εξασφαλίζοντας την υψηλότερη ποιότητα εμπειρίας gaming για όλους τους gamers, από τον πιο casual μέχρι τον αγωνιστικό e-sports gamer. 

 

Ο χώρος είναι μεγαλύτερος των 200τ.μ. και αποπνέει τον τέλειο συνδυασμό gaming ατμόσφαιρας και χαλάρωσης. Ξεχωρίζει για το καθαρό και μοντέρνο περιβάλλον του, χαρακτηριστικά τα οποία συνεισφέρουν στη δημιουργία μιας μοναδικής gaming εμπειρίας για τον επισκέπτη. Ο χώρος έχει μοναδικά features όπως είναι Gaming Arena, Playstation Area, χώροι οι οποίοι απευθύνονται στον hardcore gamer, ο οποίος αναζητά μόνο το υψηλότερο δυνατό επίπεδο χώρου και εξοπλισμού gaming. 

hdhdhd

 

Στο INSPOT Κίτι υπάρχει και ειδικά διαμορφωμένος εξωτερικός χώρος για τον οποιοδήποτε θέλει να απολαύσει ένα χαλαρό καφεδάκι με τη παρέα του. Tα INSPOT έχουν προγραμματίσει μία σειρά events και gaming tournaments τα οποία θα ισχυροποιήσουν το gaming community καθώς και θα δώσουν την ευκαιρία στους fans του gaming να γνωριστούν μεταξύ τους, να επικοινωνήσουν, να αγωνιστούν, να διασκεδάσουν και να έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν φοβερά έπαθλα, όχι μόνο στο Κίτι αλλά ανά το παγκύπριο. 

 

Το INSPOT Κίτι είναι ένα μέρος το οποίο δεν απευθύνεται αποκλειστικά στους gamers. Βρίσκεται στη καρδιά της περιοχής αποτελώντας το ιδανικό σημείο για να συναντήσει κανείς φίλους ή συνεργάτες. Ακόμα μπορεί κανείς να απολαύσει μια από τις γρηγορότερες ταχύτητες Internet στην Κύπρο εξασφαλίζοντας απρόσκοπτο σερφάρισμα και διεκπεραίωση κάθε είδους online tasks.

Βρείτε το INSPOT Κίτι στο Facebook.

Loader