Ο 52χρονος πεζοπόρος Κύπριος που περπατά στις Κυκλάδες για φιλανθρωπία

Ο 52χρονος πεζοπόρος Κύπριος που περπατά στις Κυκλάδες για φιλανθρωπία

Ο πεζοπόρος Αλέξης Σοφοκλέους και η OJO Sunglasses στηρίζουν από κοινού τον εθελοντισμό

H OJO sunglasses, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης, στηρίζει έμπρακτα την προσπάθεια του εθελοντή πεζοπόρου Αλέξη Σοφοκλέους. 

Ο 52χρονος συμπατριώτης μας, παρά την καθημερινότητα του, πάντα βρίσκει χρόνο για να προάγει τον εθελοντισμό και να βοηθήσει τους συνανθρώπους μας. Έτσι και η OJO, που ως μότο έχει το «συμπεριφερόμαστε όπως θέλουμε να μας συμπεριφέρονται», στηρίζει την προσπάθεια, διαδίδοντας παράλληλα τις αξίες του εθελοντισμού.  

O εθελοντής Κύπριος πεζοπόρος συνεχίζει το φιλανθρωπικό του έργο, περπατώντας και στα 33 νησιά των Κυκλάδων, με σκοπό την ενίσχυση διαφόρων φιλανθρωπικών ελληνικών συνδέσμων, μεταφέροντας μηνύματα αλληλεγγύης και ενσυναίσθησης προς την κοινωνία, τόσο την ελληνική όσο και την κυπριακή. 

 

ηδηδη

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εθελοντική αυτή πεζοπορία εντάσσεται μέσα στην ευρύτερη δραστηριότητα «Βήμα-Βήμα την Κύπρο», που ξεκίνησε το 2020, με το επίτευγμα της πεζοπορίας περιμετρικά ολόκληρης της Κύπρου, μέσα σε 29 μέρες (740χλμ) και στη συνέχεια με 33 φιλανθρωπικές και κοινωνικές πεζοπορίες, ενισχύοντας έργο πολλών ΜΚΟ.

Χωρίς αμφιβολία, ο εθελοντισμός σε παγκόσμιο επίπεδο έχει εξελιχθεί σε έναν εξαιρετικό τρόπο ενθάρρυνσης και ανάπτυξης της αλληλεγγύης και της ανιδιοτελούς προσφοράς των ανθρώπων για ένα ή και περισσότερους κοινωφελείς σκοπούς. 

Η OJO sunglasses, έχοντας ως σκοπό της το πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, παραμένει πιστή στις αξίες της, στηρίζει και υποστηρίζει τον εθελοντισμό. Όπως δηλώνει και ο ιδρυτής της εταιρείας, Νίκος Μεσολογγίτης «Πιστεύουμε ότι ο εθελοντισμός και η καλλιέργεια της ευσυνειδησίας, δίνει σε όλους μας την ευκαιρία να αποκτήσουμε νέες δεξιότητες αλλά και να γίνουμε καλύτεροι ως άνθρωποι, τόσο εμείς όσο και τα παιδιά μας.

Ας είμαστε λοιπόν υποστηρικτικοί, διαδίδοντας ο καθένας μας με τον τρόπο και τα μέσα που έχει στη διάθεσή του, το μήνυμα του εθελοντισμού και την αξία της συλλογικότητας.

ηδηδη

Loader