O John Christodoulou μιλά για την καριέρα και το φιλανθρωπικό του έργο

O John Christodoulou μιλά για την καριέρα και το φιλανθρωπικό του έργο

Μιλά επίσης για τις τραυματικές παιδικές του αναμνήσεις από την εισβολή του 1974.

Ο κ. John Christodoulou έδωσε πριν λίγες μέρες διαδικτυακή συνέντευξη στον Πρόεδρο της Εθνικής Κυπριακής Ομοσπονδίας του Ηνωμένου Βασιλείου (National Federation of Cypriots in the UK) κ. Χρίστο Καραολή.

Η συνέντευξη με τη συμμετοχή του κ. Φώτη Φωτίου, Επιτρόπου Προεδρίας, και του κ. Ανδρέα Κακουρή, Υπάτου Αρμοστή της Κύπρου στο Η.Β., διοργανώθηκε στο πλαίσιο της σειράς ‘In Conversation’ με καταξιωμένους Κύπριους της διασποράς.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο κ. John Christodoulou, επιτυχημένος επιχειρηματίας και φιλάνθρωπος, μίλησε για τις τραυματικές του παιδικές αναμνήσεις από την εισβολή του 1974 και τη μετανάστευση μαζί με την οικογένειά του ως πρόσφυγες στο Λονδίνο.

Παρουσίασε, επίσης, σε συντομία την καταξιωμένη καριέρα του και τη δημιουργία του Yianis Group.

O κ. John Christodoulou μίλησε ακόμα για δύο σημαντικά θέματα τα οποία βρίσκονται στην καρδιά του: Για το έργο του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος ‘Yianis Christodoulou Foundation’ το οποίο στηρίζει ευάλωτες ομάδες παιδιών και νέων που χρήζουν στήριξης, καθώς και για το κυπριακό πρόβλημα το οποίο όπως αναφέρει πρέπει να επιλυθεί άμεσα.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη:

Για περισσότερες πληροφορίες για το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα ‘Yianis Christodoulou Foundation’, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα https://www.yianischristodouloufoundation.com/ 

Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε το Facebook και το Instagram

Όταν η Άννα συνάντησε τον Yianis: Εδώ η αποκλειστική συνέντευξη που John Christodoulou και Άννα Βίσση έδωσαν από κοινού στη Digital

 

Loader