«Ο κλάδος των bartenders έχει προχωρήσει πολύ»

«Ο κλάδος των bartenders έχει προχωρήσει πολύ»

Ο COO της Louis Hotels μάς μιλά για το νέο bartending show

To The Last Bartending Standing έρχεται σύντομα στην οθόνη σου!

To The Last Bartending Standing έρχεται σύντομα στις οθόνες μας και είναι μια συνδιοργάνωση της Digital Tree με τη Louis Hotels και το Bombay Sapphire Gin.

«Μέσα στο πλαίσιο του digital transformation του Ομίλου μας και σε συνέχεια της πρώτης σειράς Kitchen Stars η οποία στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία το 2019, αποφασίσαμε να συνεχίσουμε με δεύτερη σειρά και προώθηση της μέσω των digital media», μας λέει ο COO της Louis Hotels, Μάριος Περδίος.

«Η φαντασία των bartenders είναι θαυμαστή και o κλάδος έχει προχωρήσει πολύ, με μοναδικές ιδέες και καινοτομίες παγκοσμίως», συμπληρώνει ο κ. Περδίος σημειώνοντας πως «το νέο show θα περιλαμβάνει μια παρουσίαση ντόπιων bartenders σε διαφορετικά challenges οι οποίοι θα κληθούν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να προχωρήσουν στο επόμενο στάδιο του διαγωνισμού, με απώτερο σκοπό να στεφθουν νικητές».

φαφαφαφα
Mint Bar

Να σημειωθεί πως τα γυρίσματα του show έχουν γίνει στο νέο μπαρ του Hilton Park Hotel, Mint Bar.

«To εν λόγω μπαρ λειτουργησε στα τέλη του 2019 και είναι ένα all day bar and lounge για in-house αλλά και εξωτερικούς πελάτες, το οποίο προσφέρει μια πληθώρα από επιλογές. Από προγευμα με καφέ το πρωί μέχρι tapas dinner με κοκτέιλ το βράδυ και με θεματικές βραδιές όπως live jazz που διοργανώνονται σε τακτική βάση».

Σε ό,τι αφορά στην ατυχή συγκυρία της πανδημίας και στο ότι η προβολή του show συνέπεσε με την περίοδο που τα μπαρ έχουν κλείσει, ο Μάριος Περδίος στέλνει αισιόδοξο μήνυμα λέγοντάς μας πως αυτό δεν πρέπει να μας πτοεί, αφού όπως επισημαίνει, «θα τα καταφέρουμε, θα βγούμε δυνατότεροι από την κρίση και η θετικότητα, η υπομονή και η επιμονή πρέπει να είναι τα δυνατά μας όπλα στις πρωτόγνωρες εποχές που ζούμε».

Loader