O Matthew θα γίνει το νέο πρόσωπο της Κύπρου

O Matthew θα γίνει το νέο πρόσωπο της Κύπρου

Το Υφυπουργείο Τουρισμού αρχίζει συνεργασία με τον γνωστό επιδραστικό

Τις ευχαριστίες του στον Υφυπουργό Τουρισμού, Σάββα Περδίο, για τη νέα συνεργασία που άρχισε με την κυπριακή κυβέρνηση, διατυπώνει μέσω του λογαριασμού του στο Instagram o διεθνώς γνωστός και δημοφιλής fashion influencer (με καταγωγή από την Κύπρο) Matthew Zorpas.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Υφυπουργείο Τουρισμού θα ανακοινώσει προσεχώς, σε μία επίσημη λιτή τελετή στο Αρχαίο Θέατρο Κουρίου τη συνεργασία του με τον γνωστό influencer.

Σκοπός, όπως είπε ο ίδιος ο Μatthew, είναι να αναδιαμορφωθεί το πρόσωπο και η εικόνα της Κύπρου στο εξωτερικό, χτίζοντας ένα world class destination brand.

Ποιος είναι ο Matthew Zorbas

Ο Matthew Zorbas θεωρείται κορυφαίος blogger στο Ηνωµένο Βασίλειο και είναι βραβευµένος ως ένας από τους πιο καλοντυµένους άντρες στον κόσµο, µε τον λογαριασµό του στο Instagram να µετρά χιλιάδες followers.

Το αγγλικό Esquire τον χαρακτήρισε ως τον δεύτερο πιο καλοντυμένο άντρα στο Ηνωμένο Βασίλειο και το GQ Taiwan τον κατέταξε στους πιο καλοντυμένους άντρες παγκοσμίως.

Ο Matthew θεωρείται ένας από τους πιο σημαντικούς σύμβουλους σε θέματα επικοινωνίας και μόδας στην Αγγλία. Κατέχει πτυχίο στις Δημόσιες Σχέσεις και Μεταπτυχιακό στον τομέα των «Global Media» από το London School of Economics. Διδάσκει σε διάφορα Πανεπιστήμια στην Αγγλία όπως, το Istituto Marangoni και το Winchester School of Arts, τα μαθήματα «luxury management» και «digital communications».

Loader