Οι φετινές εκλογές είναι DIGITAL

Οι φετινές εκλογές είναι DIGITAL

Παρακολούθησε τις εκλογές, όπου και αν βρίσκεσαι από το κινητό σου ή οποιαδήποτε άλλη smart συσκευή

Συντονίσου με τη DIGITAL TV για έναν μαραθώνιο ζωντανών εκπομπών και ανταποκρίσεων από νωρίς το πρωί μέχρι τα μεσάνυχτα.

Η ώρα της κάλπης έφθασε. Την Κυριακή, 30/5 οι πολίτες της Κύπρου καλούνται να εκλέξουν τους νέους αντιπροσώπους τους στη Βουλή και η φετινή εκλογική αναμέτρηση αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον, καθώς στον απόηχο των γεγονότων των τελευταίων ετών έχει καταγραφεί φέτος ρεκόρ υποβολής υποψηφιότητων.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται σίγουρα και το ποσοστό συμμετοχής του εκλογικού σώματος.

Τα μεγάλα γεγονότα θέλουν συνεχή και αμερόληπτη ενημέρωση και σύσσωμη η δημοσιογραφική ομάδα της Digital Tree είναι πανέτοιμη να σας μεταφέρει από νωρίς το πρωί μέχρι αργά τα μεσάνυχτα όλες τις εξελίξεις.

φαφαφ

20 συνολικά δημοσιογράφοι του Ομίλου μας είναι έτοιμοι να σας μεταφέρουν λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις, με ζωντανές συνδέσεις από το πρωί έως και τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών με live εικόνα, συνεχή ροή αποτελεσμάτων, τηλεγραφημάτων και ειδήσεων καθώς και με παράλληλες αναλύσεις και σχετικές παρεμβάσεις.

Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις, οι ενημερώσεις, το παρασκήνιο.

Η μέρα θα αρχίσει με μαραθώνια ενημερωτική εκπομπή από τις 07:45 το πρωί για την κάλυψη των εκλογών.

Ενδιάμεσα θα προβληθεί στις 14:00 το «Woman to woman» και το «Be my guest election edition».

Στις 17:30 ο τηλεοπτικός μαραθώνιος κορυφώνεται με παρουσιάστρια τη Γωγώ Αλεξανδρινού και με συνεχή ροή των αποτελεσμάτων και με ζωντανές συνδέσεις με τα επιτελεία και τον Έφορο εκλογών μέχρι την ανακήρυξη των νέων βουλευτών.

Παράλληλα με τα ρεπορτάζ, θα τρέχει σχολιασμός των εξελίξεων από τον Διεθυντή Ειδήσεων της Offsite και της Brief, Παναγιώτη Τσαγγάρη.

Οι φετινές εκλογές λοιπόν είναι DIGITAL. Παρακολούθησε τις εκλογές, όπου και αν βρίσκεσαι από το κινητό σου, τον υπολογιστή, την τηλεόραση και οποιαδήποτε άλλη έξυπνη συσκευή:

gsg

lhlhl

kgkg

Loader