Όταν θα' μαστε ελεύθεροι: Νέο τραγούδι σε ύφος trap-pop

Όταν θα' μαστε ελεύθεροι: Νέο τραγούδι σε ύφος trap-pop

The Covid Free Trap

Ένα δημιούργημα του Ηλία Χαλντούπη, ραδιοφωνικού παραγωγού και DJ στο Mix FM.

Διάβασε το κείμενο που συνοδεύει τη δημοσίευση του τραγουδιού:

Μπήκαμε αισίως σε μια ροή που μας θυμίζει λίγη από την ελευθερία που είχαμε ενάμιση χρόνο πριν. Το αίσθημα ότι οι καλύτερες μέρες πλησιάζουν αρχίζει να ανθίζει στις καρδιές μας και όλοι προσμένουμε τη στιγμή που θα είμαστε πλήρως ελεύθεροι να αγκαλιάσουμε τους αγαπημένους μας, να περιπλανιόμαστε χωρίς χρονικούς περιορισμούς, να αποστασιοποιηθούμε από τον φόβο και να δούμε ανέμελοι την ανατολή του ηλίου από κάθε σημείο της γης. 

Με την εκρηκτική ερμηνεία της Γεωργίας Βρανά, γνωστή για τις συνεργασίες της με τον Έλληνα ράπερ Bo (Μόνο Εσύ), τον Oge (Cliche), τις solo επιτυχίες της όπως "Μπες Δυνατά",  "Έτσι Για Την Αλητεία" αλλά και τη συμμετοχή της στο My Style Rocks, ο Ηλίας Χαλντούπης, ραδιοφωνικός παραγωγός και DJ του Mix FM, δημιούργησε ένα μουσικό κομμάτι σε trap-pop ύφος το οποίο εκφράζει τη δίψα μας για ανεμελιά, ξορκίζει τις απρόσμενες αδικίες που υπέστει ο καλλιτεχνικός κόσμος και αναζωπυρώνει την ελπίδα για καλύτερες μέρες. 

Στο βίντεο κλιπ πρωταγωνιστούν φίλες και φίλοι κάθε ηλικίας, καθώς στόχος είναι να τραγουδιέται από όλους μας ανεξαιρέτως, σε όποια φάση της ζωής μας κι αν βρισκόμαστε. Το storyboard και το editing επιμελήθηκε ο Ηλίας Χαλντούπης. Τη σκηνοθεσία και καλλιτεχνική επιμέλεια ανέλαβαν οι ραδιοφωνικές παραγωγοί και ηθοποιοί Χαριτίνη Ηλιάδου και  Έλενα Ολυμπίου.

Συμμετείχαν (μεταξύ άλλων) οι:

Ιωάννα Λαμπροπούλου: Ηθοποιός - Ραδιοφωνική Παραγωγός

Ντόρα Μακρυγιάννη: Ηθοποιός, Σεναριογράφος

Δήμητρα Σιβρή: Ραδιοφωνική Παραγωγός

Νίκος Στυλιανού: Διεθνής Καλαθοσφαιριστής

Στέλιος Παναγόπουλος: Ραδιοφωνικός Παραγωγός

Μαρίνος Χατζηβασιλείου: Ηθοποιός

Τζούλιο Φιλίππο Ντ'Ερρίκο: Ηθοποιός

και η creative events production team, WonderBe.

Στα φωνητικά βρίσκεται ο Αντρέας Καπάταης (Minus One, WhiteNoiz, Goin' Through) και στη μίξη του ήχου η Μικαέλα Τσαγκάρη (Elbow Room Records and Productions)

Ακούστε το τραγούδι και απλά μεταφερθείτε σε ένα beach bar όπου θα μπορούμε να χορεύουμε... ελεύθεροι!

iliashaldoupis

official_georgiavrana

fafaf

 

Loader