Προπονήσου όπως και οι παίχτες του NBA

Προπονήσου όπως και οι παίχτες του NBA

Καθώς και άλλοι διάσημοι αθλητές

Μερικοί από εμάς θέλουμε έναν έντονο τρόπο εκγύμνασης με άμεσα αποτελέσματα, άλλοι επιλέγουμε πιο ήπιο και σταθερό πρόγραμμα γυμναστικής, πολλοί προτιμούν να γυμνάζονται με όργανα στο σπίτι και ακόμη περισσότεροι αισθάνονται μεγαλύτερη σιγουριά όταν βρίσκονται στο γυμναστήριο υπό την συνεχή επίβλεψη ενός γυμναστή. Ο Αντρέας Πηλαβάς, ιδιοκτήτης του προπονητικού κέντρου Studio 6, μας ενημερώνει για τα διάφορα όργανα και εξοπλισμό γυμναστικής που προτιμούν ακόμη και παίχτες του NBA, τα οποία ο ίδιος εμπιστεύεται.

rtgtr

Reaxing: Η αντίδραση react/reax, αντιπροσωπεύει το κλειδί για την προσωπική ψυχο-φυσική ευεξία. Το concept Reaxing, γεννήθηκε όχι μόνο ως μέθοδος εκγύμνασης αλλά και ως τρόπος ζωής, τρόπος σκέψης και δράσης. Απορρέει ουσιαστικά, από την παρατήρηση ότι οι απρόβλεπτες καταστάσεις στις οποίες είμαστε εκτεθειμένοι στην καθημερινότητά μας, μας διδάσκουν πως να είμαστε περισσότερο έτοιμοι να «αντιδράσουμε», με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και πιο ικανοί να διαχειριστούμε μελλοντικές προκλήσεις.

tgrt

Το να είσαι Reaxing, σημαίνει να διαθέτεις την ικανότητα μίας προορατικής οπτικής, προβλέποντας τυχόν εμπόδια που ενδεχομένως θα προκύψουν στη ζωή σου και αντιμετωπίζοντάς τα. 

dfgtr
Reax Fluipump

Ουσιαστικά, αφορά στην εκγύμναση που γίνεται με μπάλες ασκήσεων γεμάτες με υγρό, φώτα αντανακλαστικών, δρόμο πολλαπλής κατεύθυνσης και μηχάνημα ισορροπίας πολλαπλής κατεύθυνσης. Όλα, καινοτόμα και ελκυστικά προϊόντα μίας ανερχόμενης, ιταλικής εταιρείας, τα οποία βρίσκονται στα καλύτερα κλαμπ ποδοσφαίρου όπως εκείνα των Milan, Juventus, SPAL.

trgrt
Reax Run 

Παράλληλα, έχουν γυμναστεί με αυτά, «μεγάλοι» αθλητές όπως ο τενίστας Novak Djokovic και ο ποδοσφαιριστής Christianο Ronaldo. Η συγκεκριμένη σειρά, διαθέτει ποικιλία προϊόντων, μερικά από τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τον απλό, μέσο καταναλωτή στο σπίτι του και άλλα, πιο εξειδικευμένα, για αθλητικές ομάδες, γυμναστήρια και στούντιο γυμναστικής.

rtgrt
Reax Lights
utj
Reax Board

Freemotion: Ομάδες του ΝΒΑ όπως οι Boston Celtics και ο πασίγνωστος παίκτης LeBron James, αλλά και ομάδες του NFL,  χρησιμοποιούν τα μηχανήματα της Freemotion για τη μυϊκή ενδυνάμωση τους. Τα μηχανήματα αυτά, φέρουν την υπογραφή μίας επίσης καινοτόμου αμερικανικής εταιρείας και θεωρούνται καταλληλότερα κυρίως για γυμναστήρια, ομάδες και στούντιο γυμναστικής. Η συγκεκριμένη εταιρεία ειδικεύεται κυρίως στην κατασκευή μηχανημάτων μυϊκής ενδυνάμωσης και καρδιοαναπνευστικού συστήματος το οποίο προσομοιάζει στην πραγματική κίνηση των ανθρώπινων μυϊκών ομάδων… εξού και το όνομα Freemotion.

kjh
Incline Trainer
hjnfg
Cable Cross
dcss
Squat Freemotion

Intenza: Μια εταιρεία παγκοσμίου φήμης στην εξειδίκευση αποκλειστικά και μόνο στο χώρο της καρδιοαναπνευστικής ενδυνάμωσης, με όργανα γυμναστικής όπως δρόμοι, ελλειπτικά και σκάλα ανάβασης σύγχρονης τεχνολογίας. Είναι σημαντικό να σημειωθεί – κυρίως στην εποχή μας- ότι τα Intenza ακολουθούν πράσινη, περιβαλλοντική γραμμή κατασκευαστικά, ενώ τα εν λόγω μηχανήματα είναι κατάλληλα για γυμναστήρια και στούντιο. Κι αν αναρωτιέστε ποιων διάσημων αθλητών το πρόγραμμα εκγύμνασής περιλαμβάνει και τα Intenza, είναι αρκετό να αναφέρουμε τους παίκτες της ομάδας των Utah Jazz στο NBA.

uykjyu
Escalate 550 Series

Βodyblade: Το Bodyblade®, προϊόν αμερικανικής εταιρείας, χρησιμοποιεί τις φυσικές δονήσεις, καλώντας τον χρήστη να πάλλει το ειδικό τόξο από carbon fiber σε διάφορες κατευθύνσεις, κινήσεις που έχουν ως αποτέλεσμα την παραγωγή ταχέων συσπάσεων των μυών και την εκγύμναση ολόκληρου του σώματος. Ανάλογα με το σύστημα προπόνησης που θα ακολουθηθεί, μπορεί να φτάσει μέχρι και τις 270 κινήσεις-μπρος και πίσω-ανά λεπτό, στοχεύοντας και επιτυγχάνοντας την ενίσχυση, τόνωση και εν τέλει, την επιθυμητή μεταμόρφωση του κορμιού. Είναι πολύ εύκολο στην χρήση, κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και για όλα τα είδη αθλούμενων. Τα Βodyblade, κάνουν θραύση σε όλη την επικράτεια των ΗΠΑ, ενώ έχουν ήδη αγαπηθεί και στην Κύπρο.

jyu
Bodyblade® cxt kit

Flowin: Το χαλί ολίσθησης με ειδικά πατάκια, «καρπός» δεκαετιών εμπειρίας και δοκιμής από επαγγελματίες αθλητές και γυμναστές. Με αυτό, μπορείς να κάνεις όλων των ειδών ασκήσεις, με ή χωρίς επιπρόσθετο γυμναστικό εξοπλισμό και να αναπτύξεις ταυτόχρονα την αντοχή, την σταθερότητα και την ευελιξία όλου του σώματος. Για να το επιτύχεις, δεν χρειάζεσαι τίποτε άλλο πέραν της βαρύτητας και βάρους του σώματός σου, σε συνδυασμό την τριβή στο χαλί. Το Flowin, είναι ένα προϊόν που εύκολα μπορεί να μεταφερθεί παντού- είναι ελαφρύ με διαστάσεις 1.40μ. x 1 μ,- είναι απλό στην χρήση και προσιτό για όλα τα είδη γυμναζομένων. Αυτό, το καθιστά ιδανικό για εκγύμναση τόσο στο σπίτι, όσο και γυμναστήρια ή στούντιο.  Χρησιμοποιείται ευρέως από αθλητές και μη, στην Ευρώπη και στο Ην.Βασίλειο.

FBF
Flowin® sport

Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να επισκεφτούν το site www.s-sixshop.com. Εκεί βρίσκονται όλα τα προαναφερθέντα προϊόντα και των πέντε εταιρειών, τις οποίες εκπροσωπεί ο Αντρέας Πηλαβάς, ο οποίος και κατέχει την αποκλειστική διανομή στην Κύπρο. Όπως μας ενημέρωσε ο ίδιος, ανάλογα με το βάρος και τον όγκο ποσότητας της κάθε παραγγελίας, ενδέχεται να χρειαστούν από 2-3 εργάσιμες έως δεκατέσσερις εργάσιμες μέρες, μέχρι την παράδοση στον πελάτη. Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές, έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν προσωπικά την αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα του εξοπλισμού, αφού έχουν τη δυνατότητα να τον δοκιμάσουν επί τόπου στο χώρο του Studio 6, προτού προχωρήσουν σε παραγγελία. 

YUKY
FLOWIN® Physio Board

dsc

Loader