Προσωπικότητες της Κύπρου στο πλευρό του Yianis Christodoulou Foundation

Προσωπικότητες της Κύπρου στο πλευρό του Yianis Christodoulou Foundation

Με ηχηρό μήνυμα για προσωπική πειθαρχία και ασφάλεια #inthistogether

Διανύοντας την καταλυτικότερη περίοδο σ’ ότι αφορά την καταπολέμηση του ιού COVID-19, το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα ‘Yianis Christodoulou Foundation’ ένωσε τις δυνάμεις του με προσωπικότητες της Κύπρου και της Ελλάδας - τους Δημήτρη Μπάση, Άντρη Καραντώνη, Ανδρέα Γιόρτσιο, Θησέα Ιωάννου, Χρήστο Γρηγοριάδη, Μαρίνα Βρόντη, Mike Αρναούτη, Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, Κωνσταντίνο Ιάσωνος, Πέγκυ Σπινέλη, Άντρη Χατζηχριστοδούλου, Γιάννη Μίνω και Γιώργο Ευαγόρου - προκειμένου να περάσει ένα ηχηρό μήνυμα προς το κοινό, για τους κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης και υγιεινής ώστε να παραμείνουμε ασφαλείς. 

Συγκεκριμένα, με το σλόγκαν #inthistogether, το Ίδρυμα έχει επιστρατεύσει γνωστά δημόσια πρόσωπα από τους χώρους της τηλεπαρουσίασης, της ηθοποιίας, της δημοσιογραφίας, του αθλητισμού αλλά και της μουσικής και μέσα από ένα σύντομο βίντεο ( ) που ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του ιδρύματος, αλλά και σε άλλους ιστότοπους, περνάει ξεκάθαρα το μήνυμα ότι, για να κερδηθεί αυτός ο πόλεμος ενάντια στον ιό θα πρέπει να υπάρχει συλλογικότητα και απόλυτη συμμόρφωση στους κανόνες που έχουν θέσει οι ειδικοί και κατ’ επέκταση η ίδια η κοινωνία. 

Ο κος John Christodoulou, Ιδρυτής του ‘Yianis Christodoulou Foundation’ ανέφερε σχετικά: «Επιστρέφοντας πίσω στην κανονικότητα, έχουμε αντιληφθεί ότι χρειάζεται ακόμη μεγάλη προσωπική προσπάθεια από τον καθένα μας ξεχωριστά προκειμένου να καταπολεμηθεί πλήρως ο ιός. Αυτό σημαίνει ότι η προτεραιότητα όλων μας δεν είναι το εγώ αλλά το εμείς. Γι’ αυτόν τον λόγο, θέλαμε να επικοινωνήσουμε με το κοινό μέσω αυτού του βίντεο για να του θυμίσουμε ότι το μέλλον μας βρίσκεται πια στα δικά μας χέρια. Θα ήθελα, λοιπόν, να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ σ’ όλα τα δημόσια πρόσωπα που συνέβαλαν στην προσπάθεια αυτή, αφού η καταλυτική τους συμβολή έκανε το μήνυμα μας πιο ηχηρό. Γιατί για να κερδηθεί ο πόλεμος ενάντια στην πανδημία θα πρέπει να δουλέψουμε όλοι συλλογικά για το ευρύτερο καλό.»

Σημειώνεται ότι, αποστολή του ιδρύματος Yianis Christodoulou Foundation είναι η στήριξη των παιδιών και των νέων που έχουν ανάγκη προκειμένου να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους, να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής τους, και να αναβαθμίσουν το εκπαιδευτικό και μαθησιακό τους περιβάλλον μέσω διαφόρων προγραμμάτων. Στις δύσκολες όμως μέρες που ζούμε, το Ίδρυμα δεν θα μπορούσε να μην συμβάλει στις προσπάθειες που καταβάλλονται είτε στηρίζονται ευάλωτες ομάδες είτε ευαισθητοποιώντας τους πολίτες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Yianis Christodoulou Foundation, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα στο https://www.yianischristodouloufoundation.com/ καθώς επίσης και τη σελίδα του στο Facebook: https://www.facebook.com/YCFoundationCy/ και στο Instagram https://www.instagram.com/ycf_cypru

Loader