Ψηφιακές λύσεις από τη Digital Tree

Ψηφιακές λύσεις από τη Digital Tree

Προσαρμοστείτε στη «Νέα Τάξη Πραγμάτων» με ψηφιακές λύσεις από τη Digital Tree

Η συνεχιζόμενη εξάπλωση του νέου ιού αποτελεί πρόκληση τόσο για την παγκόσμια όσο και για την τοπική οικονομία. Τα περιοριστικά μέτρα που έχουν εγκριθεί για τον περιορισμό του COVID 19 έχουν επηρεάσει ποικιλοτρόπως την εγχώρια αγορά. 

Οι ασυνήθιστες καταστάσεις που ζούμε, έχουν αναγκάσει τις κυπριακές επιχειρήσεις να ψάξουν ψηφιακές λύσεις για να προσεγγίσουν τους πελάτες τους. Στην πραγματικότητα, σε στιγμές όπως αυτές, είτε προσαρμόζεται κανείς είτε “πεθαίνει”.

Η Digital Tree  επέλεξε τη δύσκολη αυτή περίοδο, να δείξει έμπρακτα τη βαθιά εκτίμηση απέναντι στους συνεργάτες της  και να τους βοηθήσει να προσαρμοστούν στη “νέα τάξη πραγμάτων”. Για τον σκοπό αυτό, ανακοίνωσε μερικές ενέργειες με τις οποίες μπορεί να τους βοηθήσει να παραμείνουν στην κορυφή του παιχνιδιού:

Σε συνεργασία με τους συνεταίρους της, προσφέρει 4 μήνες δωρεάν  εγγραφής στο βασικό πλάνο του Mailchimp σε νέους πελάτες.  Υφιστάμενοι πελάτες των οποίων η επιχείρηση έχει επηρεαστεί μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Client Success Manager τους για να λάβουν βοήθεια.  

● Σε συνεργασία με τους συνεταίρους της, προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες στο Hubspot CRM, μάρκετινγκ, πωλήσεις και Hub υπηρεσίες.

● Όλες οι νέες επιχειρήσεις λιανικής πώλησης, επισιτιστικές, μικρομεσαίες, καθώς και επιχειρήσεις με λιγότερους από 10 υπαλλήλους, οι οποίες επιθυμούν να διαφημίσουν στα Google Ads, θα λάβουν κατά τη διάρκεια της κρίσης του Covid-19 πίστωση ύψους € 150 στο λογαριασμό τους από την Opium Works και διαφημίσεις αξίας € 350 στο δίκτυο της Digital Tree Media.

●    Όλες οι επιχειρήσεις λιανικής πώλησης, επισιτιστικές, μικρομεσαίες, καθώς και επιχειρήσεις με λιγότερους από 10 υπαλλήλους, οι οποίες έχουν επηρεαστεί από τα περιοριστικά μέτρα της κυβέρνησης μπορούν να λάβουν μια δωρεάν eCommerce ιστοσελίδα από την Tabs & Spaces*. 

●    Όλες οι επιχειρήσεις λιανικής πώλησης, επισιτιστικές, μικρομεσαίες, καθώς και επιχειρήσεις με λιγότερους από 10 υπαλλήλους, δικαιούνται κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου να λάβουν από την Drama Llama motion graphics και επεξεργασία βίντεο σε οποιοδήποτε διαφημιστικό υλικό τους, με έκπτωση 50%.

●    B2C πελάτες και άλλες επιχειρήσεις οι οποίες επιθυμούν κατ΄οίκον παράδοση των αγαθών τους στους  πελάτες τους - το Deliveryman προσφέρει δωρεάν καταχώρηση στην πλατφόρμα του και μειωμένες χρεώσεις (συμπεριλαμβανομένης της υπηρεσίας παράδοσης όπου αυτό ισχύει).

●    Εργοδότηση - 20% έκπτωση σε όλες τις λίστες εργασίας μέχρι τον Απρίλιο για όλους τους πελάτες της Digital Tree.

Σε περίπτωση που θέλετε να δηλώσετε ενδιαφέρον για οποιαδήποτε από τις παραπάνω υπηρεσίες παρακαλούμε πατήστε εδώ 

 

Loader