#StayHappyChallenge από τα Κέντρα Πληροφόρησης Νέων Κύπρου

#StayHappyChallenge από τα Κέντρα Πληροφόρησης Νέων Κύπρου

Τι σας δίνει χαρά στις δύσκολες αυτές μέρες που διανύουμε;

Κάθε άνθρωπος έχει την δική του αίσθηση για το τι μπορεί να τον κάνει χαρούμενο. Κάποιοι βρίσκουν τη χαρά σε κάτι που κάνουν, άλλοι σε κάτι που αγαπούν και άλλοι σε κάτι που ελπίζουν. Έτσι, η κατανόηση της καθημερινότητας μας, ειδικά όπως διαμορφώνεται μέσα από τις πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε λόγω του #COVID19 δεν είναι εύκολο πράγμα και αποτελεί μια πραγματική «πρόκληση» για όλους τους νέους.

Τα Κέντρα Πληροφόρησης Νεών Κύπρου του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου θέλοντας να έρθουν πιο κοντά στους νέους έχουν δημιουργήσει ένα challenge στο Instagram, με το hashtag #StayHappyChallenge, όπου καλεί όλους τους νέους και νέες της Κύπρου να ανεβάσουν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram τι τους δίνει χαρά και τους κάνει ευτυχισμένους μέσα σε αυτήν την δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Για να λάβεις μέρος στο challenge, ακολούθησε τα εξής βήματα:

Ανέβασε ένα story στον προσωπικό σου λογαριασμό στο Instagram

Κάνε tag τα @kepli_cy και @orgneolaias

Πρόσθεσε τα hashtag #StayHappyChallenge και #kepli

Προσκάλεσε τουλάχιστον 2 φίλους σου

***Για να μπορούμε όμως να δούμε τα δικά σας stories και να τα αναδημοσιεύσουμε τότε ο λογαριασμός σας στο Instagram θα πρέπει να είναι ανοιχτός

Ελάτε να διώξουμε μαζί όλες τις αρνητικές σκέψεις και μοιραστείτε μαζί μας μικρά καθημερινά πράγματα που σας κάνουν λιγάκι πιο ευτυχισμένα άτομα αυτή την περίοδο.  

Πάντοτε να μην ξεχνάτε πως όταν είμαστε χαρούμενοι μπορούμε να κάνουμε τα πάντα και να καταφέρουμε ακόμα περισσότερα!

Loader