Super Monday: Η κυπριακή αθλητικογραφία στην digital εποχή

Super Monday: Η κυπριακή αθλητικογραφία στην digital εποχή

Με τη σφραγίδα και την εγκυρότητα του kerkida.net η νέα εκπομπή του Digital φανερώνει τη δυναμική που υπάρχει για την αθλητικογραφία σε ιντερνετικό επίπεδο

Ως η δημοφιλέστερη εκπομπή του DIGITAL αναδεικνύεται, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ενδείξεις, το Super Monday

Με διόλου ευκαταφρόνητο ποσοστό γυναικών να την παρακουθούν και με εντυπωσιακά μεγάλους αριθμούς συνολικών θεατών, η νέα αθλητική εκπομπή του Digital, το Super Monday, φαίνεται, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ενδείξεις, να κερδίζει το στοίχημα.

Σύμφωνα με τα πρόσφατα στοιχεία τηλεθέασης, μαζί με το βραδινό Digital News, το Super Monday αναδεικνύεται ως η δημοφιλέστερη εκπομπή της νέας υβριδικής τηλεόρασης της Κύπρου.

Με την σφραγίδα και την εγκυρότητα της Kerkida.net και με πλήρες πρόγραμμα που καλύπτει τις διεθνείς αθλητικές εξελίξεις αλλά και τις τοπικές εξελίξεις, το Super Monday προβάλλεται σε ζωντανή μετάδοση κάθε Δευτέρα στις 8.15μμ.

Με καλεσμένους, σχολιαστές και με ανάλυση φάσεων, φαίνεται να κερδίζει τηλεθεατές τόσο από διαφορετικά ηλικιακά φάσματα όσο και από τα δύο φύλα.

Παρουσιαστές της εκπομπής είναι ο αρχισυντάκτης της kerkida.net Θωμάς Φραντζής και o δημοσιογράφος Στέλιος Αναστασίου ενώ μόνιμοι συνεργάτες είναι οι Νεκτάριος Αλεξάνδρου και Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς.

Με τις επισημάνσεις, τα καυστικά τους σχόλια αλλά και με την αντικειμενικότητά τους καθώς και με τις αποκαλυπτικές πληροφορίες τους, αγκαλιάζονται από το κοινό και ανοίγουν τον δρόμο της digital αθλητικογραφίας.

s4

Στην ανάλυση των επίμαχων φάσεων ο Ελλαδίτης πρώην διεθνής διαιτητής Ηρακλής Τσίκινης. 

ts

Στο πρώτο μέρος της εκπομπής βάζουν την... υπογραφή τους οι Μάριος Βατυλιώτης και Βόρις Καραγιάννης, με αντικείμενο συζήτησης τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

f

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Digital (@digitaltv.com.cy)

Loader