Τα υπέροχα αυτοκίνητα της Κούβας

Τα υπέροχα αυτοκίνητα της Κούβας

Εικόνες απ' το ομολογουμένως καλαίσθητο ημερολόγιο που κυκλοφορεί από την εταιρεία Χρ. Καποδίστριας & Υιοί Λτδ

"Cars of Cuba" είναι ο τίτλος αλλά συνάμα και η θεματολογία του ημερολογίου που θα δοθεί ως εταιρικό δώρο στους επιχειρηματικούς πελάτες της Χρ. Καποδίστριας & Υιοί Λτδ τα φετινά Χριστούγεννα. 

2

Η εταιρεία Καποδίστριας ετοιμάζεται να υποδεχθεί το 2020 με μία πρωτότυπη έκδοση ημερολογίου της οποίας η θεματολογία είναι εμπνευσμένη από τα παλαιά και κλασσικά αυτοκίνητα της Κούβας.  3

Συνεργάτες της εταιρείας ταξίδεψαν στη μακρινή Κούβα με σκοπό να φωτογραφήσουν από κοντά τα υπέροχα κλασσικά αυτοκίνητα των δεκαετιών του ’40 και ’50 που ακόμη κυκλοφορούν στους δρόμους της χώρας.

6

4 5

Μέσα από τον φωτογραφικό φακό του Πέτρου Φιάκκα, το ημερολόγιο μάς ταξιδεύει στους δρόμους της εξωτικής Αβάνας, δίνοντας ένα πλήρως αντιπροσωπευτικό δείγμα των εικόνων και χρωμάτων του γοητευτικού αυτού νησιού της Καραϊβικής.  8855522

Εντυπωσιακό από κάθε άποψη είναι και το βίντεο που ετοιμάστηκε με backstage πλάνα από τη φωτογράφηση, το οποίο κινείται στους ρυθμούς του πασίγνωστου "Despacito". Σκοπός του είναι να δώσει ήχο και κίνηση στο νέο της ημερολόγιο και να μας προσφέρει μια γεύση από την καθημερινότητα της Αβάνας αλλά και τα παρασκήνια της φωτογράφησης.  

Το αποτέλεσμα είναι, αν μη τι άλλο, μοναδικό!  866

 

Loader