Θυμάσαι το πιο εμβληματικό παιχνίδι των ‘00s;

Θυμάσαι το πιο εμβληματικό παιχνίδι των ‘00s;

Σίγουρα έχεις ακούσει για το… φιδάκι!

Όταν ο Taneli Armanto έφτιαξε το “Snake” το 1995 για τη περιζήτητη συσκευή της εταιρείας Nokia , το Nokia 6110, δεν πίστευε ότι ήταν κάτι ιδιαίτερο. Ενώ ο ίδιος συνεχίζει να είναι μετριόφρων για τη δουλειά του, το Snake αποτελεί το πρώτο σημαντικό mobile game και ίσως το παιχνίδι που βοήθησε τη βιομηχανία του gaming να αγγίξει τα 100 δισεκατομμύρια δολάρια σε αξία. 

Ως ένα σημείο-σταθμός στην ιστορία της τεχνολογίας και της ψυχαγωγίας μέσω κινητών συσκευών και έχοντας ιδιαίτερη αγάπη σε ό,τι κλασικό και αγαπημένο, το Covve γιορτάζει τη συνεργασία του με τη Nokia, και δημιουργεί μια διαφορετική εκδοχή του μικρού φιδιού που καταβροχθίζει διάφορες λιχουδιές στην προσπάθειά του να μεγαλώσει, χωρίς όμως να πρέπει να δαγκώσει την ουρά του.

kgkgkg

Γιορτάστε λοιπόν με την επιτυχημένη εφαρμογή και θυμηθείτε το αγαπημένο παιχνίδι μικρών και μεγάλων και κερδίστε απίθανα δώρα! Η Covve, σας καλεί να επισκεφτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο, να ξανανιώσετε teenagers και οι πρώτοι 5 νικητές θα κερδίσουν από ένα Nokia 8110! Ακόμη οι πρώτοι 20 θα κερδίσουν από ένα κουπόνι Amazon Coupon 20$ και οι πρώτοι 100 από ένα χρόνο δωρεάν Card Scanner Subscription!

Αναρωτιέστε τι είναι το Covve και γιατί ξαναφέρνει στην επιφάνεια το all-times-classic mobile game; Το Covve είναι το απόλυτο εργαλείο για ελεύθερους επαγγελματίες και στελέχη επιχειρήσεων. Καλύπτει όλες τις ανάγκες διαχείρισης του δικτύου επαφών σας και προσφέρει εργαλεία τα οποία θα σας βοηθήσουν να ενδυναμώσετε τις σχέσεις με τις επαφές σας, προσθέτοντας σημειώσεις, σημαντικές ημερομηνίες, τοποθεσία και υπενθυμίσεις. 

Ακόμη, το Card Scanner powered by Covve σας επιτρέπει το εύκολο και γρήγορο σκανάρισμα επαγγελματικών καρτών, απευθείας στις Επαφές σας για να μην ξαναγεμίσετε το γραφείο με χαρτούρα και να διατηρείτε το απαραίτητο social distance!

γσγσγσ

We’ll meet you at the platform! 

Loader