Το Tinder απέκτησε νέο CEO

Το Tinder απέκτησε νέο CEO

Άμεση αλλαγή στη διοίκηση ενός από τα πιο «καυτά» social media στις ΗΠΑ.

Η Match Group, η εταιρεία με έδρα στο Ντάλας που ελέγχει μεγάλο μέρος της σκηνής γνωριμιών στο Διαδίκτυο (OkCupid, Hinge, Plenty of Fish), μόλις όρισε έναν νέο διευθύνοντα σύμβουλο για την πιο hot ιδιοκτησία της: το Tinder.

Ο Jim Lanzone, πρώην πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της CBS Interactive και πρώην επικεφαλής ψηφιακής πολιτικής της μητρικής εταιρείας CBS, θα αναλάβει το τιμόνι της εταιρείας, σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal. Επισήμως, η θητεία του στο Tinder ξεκινάει στις 3 Αυγούστου.

Ο Lanzone αποχώρησε από τη CBS στα τέλη του 2019 καθώς η εταιρεία ετοιμαζόταν να συγχωνευθεί εκ νέου με τη Viacom. Ο ίδιος αντικαθιστά τον τρέχοντα διευθύνοντα σύμβουλο του Tinder, Elie Seidman, ο οποίος θα επιστρέψει στην ενασχόλησή του «με εταιρείες πρώιμου σταδίου που υποστηρίζονται από κεφάλαια επιχειρηματικών συμμετοχών», αναφέρει η Journal. Ο Seidman κατείχε τη συγκεκριμένη θέση για δυόμισι χρόνια.

Ο Lanzone αναλαμβάνει τα καθήκοντά του σε μια ιδιαίτερη συγκυρία για το Tinder. Η εξάπλωση του νέου κορωνοϊού έχει πλήξει την ευχέρεια των ανθρώπων – πόσο μάλλον των singles – να συναντιούνται μεταξύ τους, και η αρχική αντίδραση στην πανδημία επιβράδυνε τις εγγραφές στο Tinder, ανέφερε η μητρική εταιρεία στην έκθεση κερδών του Μαΐου.

Ωστόσο, η κατάσταση εκτάκτου ανάγκης που προέκυψε από την πανδημία – συμπεριλαμβανομένων των παρατεταμένων εντολών παραμονής στο σπίτι – έχει οδηγήσει σε νέες χρήσεις της εφαρμογής από ανθρώπους που επιζητούν (εικονική) αλληλεπίδραση.

Πηγή

Loader